Fotbal intern

Flavius Stoican contactat de Dinamo! Ce reacție au avut șefii ieșeni

23.09.2018 | 18:07
Ionuț Negoiță a rămas plăcut impresionat de cum a gestionat Flavius Stoican criza de la Poli Iași
ADVERTISEMENT

Nici nu a plecat bine Florin Bratu de la Dinamo și au și început căutările unui noi antrenor. Printre cei aflați pe lista conducătorilor din Ștefan ce Mare s-a regăsit și Flavius Stoican care a fost contactat de Dinamo! Antrenorul Iașiului a reușit să redresezi situația la echipă după un început slab de campionat și i-a atras atenția lui Negoiță. Aproape imediat au reacționat însă conducătorii Politehnicii

“Flavius Stoican este antrenorul Politehnicii şi nu va pleca de la echipă. L-am susţinut în momentele grele, am avut încredere în el şi nu vrem să ne despărţim de antrenorul care ne-a dus în play-off. Le transmit celor care l-au contactat să înceteze cu astfel de practici. Să-şi vadă de treaba lor, de echipa lor şi să nu ne sune antrenorul. Nu pleacă nimeni de la Iaşi”, a declarat președintele cubului, Adrian Ambrosie.

ADVERTISEMENT
Flavius Stoican contactat de Dinamo! Flavius Stoican in meciul de fotbal dintre FCSB si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 5 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Flavius Stoican nici nu a vrut să audă de o eventuală trecere la Dinamo

Flavius Stoican contactat de Dinamo!

Și Flavius Stoican a reacționat și le-a transmis șefilor din Ștefan cel Mare că nici măcar nu concepe să o lase pe Poli în acest moment. “Nu plec de la Iași, casa mea e la Iași”. De remarcat că fostul fundaș al câinilor a mai antrenat-o pe Dinamo de două ori, în sezonul 2013-2014 și în 2015.
Stoican a ajuns la Politehnica Iași în 2017 după o scurtă trecere pe la Pandurii Târgu Jiu. Deși a stat puțin alături de gorjeni, Stoican a fost la un pas să salveze echipa de la retrogradare. Mai mult de atât, pe 24 februarie 2018, după o înfrângere în fața Viitorului, Stoican a reușit să o conducă pe Poli Iași la prima apariție în play off. Până la urmă, moldovenii au încheiat sezonul pe locul șase. Stoican a mai antrenat și echipa secundă a celor de la Dinamo în două rânduri, de fiecare dată reușind să propună nume interesante pentru echipa mare.
1 gol a marcat Flavius Stoican în tricoul lui Dinamo București

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri