Sport
notix pixel id

Flavius Stoican și-a amânat debutul la Dinamo. Amicalul cu CS Blejoi a fost anulat

Flavius Stoican va debuta pe banca lui Dinamo sâmbătă, 8 ianuarie, într-un meci amical cu CS Blejoi, echipa de pe locul al cincilea din Liga 3, seria 5.
08.01.2022 | 10:40
Flavius Stoican sia amanat debutul la Dinamo Amicalul cu CS Blejoi a fost anulat
Dinamo are perfectate trei meciuri amicale: cu CS Blejoi, CS Mioveni și Farul Constanța. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-01-2022
08:43

Dinamo a anulat meciul amical cu CS Blejoi

Amicalul pe care Dinamo trebuia să-l dispute sâmbătă cu CS Blejoi, primul al lui Flavius Stoican pe banca tehnică a „câinilor”, a fost anulat. Motivul ține de condițiile meteo nefavorabile și de starea terenului.

Inițial, partida trebuia să se dispute pe terenul echipei ce activează în Liga 3, iar apoi a fost mutată la baza de antrenament a lui Dinamo de la Săftica. Cum însă în noaptea de vineri spre sâmbătă a nins, iar terenul era acoperit cu zăpadă, „alb-roșiii” au hotărât să renunțe la meci, pentru a nu risca vreo accidentare.

În locul amicalului cu CS Blejoi, Flavius Stoican a programat de la aceeași oră un antrenament.

ADVERTISEMENT
07-01-2022
18:44

Dinamo va juca la Săftica amicalul cu Blejoi

Din informațiile FANATIK, primul meci al lui Flavius Stoican pe banca lui Dinamo se va disputa în cele din urmă la baza de pregătire a „câinilor” de la Săftica.

Inițial meciul amical cu echipa de Liga a treia trebuia să aibă loc pe stadionul din Blejoi, aflat la 6 kilometri de Ploiești.

Prognoza meteo însă și starea gazonului echipei prahovene i-a făcut pe oficialii dinamoviști să schimbe locul de disputare a partidei, spre nemulțumirea adversarilor. Partida ar trebui să se desfășoare pe 8 ianuarie, pe terenul de la Săftica, de la ora 12:30.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a început curățenia la Dinamo și îi va vedea pentru prima oară la treabă pe elevii săi într-un amical împotriva unui adversar surpriză, echipa CS Blejoi, care activează în Liga 3.

Dinamo a reluat antrenamentele și mai are la dispoziție 15 zile pentru a pregăti ultima parte a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1. În etapa următoare, echipa lui Flavius Stoican va întâlni pe FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican debutează pe banca lui Dinamo într-un amical cu CS Blejoi

Partida dintre CS Blejoi și Dinamo, primul amical al iernii pentru „câini”, se va dispua pe terenul prahovenilor, în localitatea aflată la șase kilometri de Ploiești.

Inițial, partida ar fi trebuit să se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica sau pe un teren sintetic în baza Federația Române de Fotbal de la Buftea.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă s-a decis ca partida să se desfășoare pe terenul celor de la Blejoi, iar meciul va fi deschis presei și spectatorilor. Așadar, sunt șanse mari ca galeria lui Dinamo să fie prezentă la meci.

Cine este adversara lui Dinamo din primul meci amical al anului

CS Blejoi evoluează în Liga 3 și îl are antrenor pe Răzvan Vlad. Clubul prahovean se află pe locul al cincilea în seria a cincea, însă are șanse minime să mai prindă una dintre cele patru locuri care îi asigură accederea în playoff.

ADVERTISEMENT

Antrenorul prahovenilor a luat astfel decizia ca echipa să reia pregătirea mai devreme și a programat un antrenament înainte de amicalul cu Dinamo pentru ca jucătorii săi să nu se facă de râs la meciul cu „câinii roșii”.

Flavius Stoican îi avea pe bancă la meciul de debut pe secunzii Bobi Verdeș și Silviu Mihai, dar și pe noul antrenor cu portarii, Emilian Dolha.

ADVERTISEMENT

Dinamo va mai juca două meciuri amicale cu CS Mioveni și Farul Constanța

Iuliu Mureșan a anunțat datele celorlalte meciuri amicale pe care Dinamo le va disputa în compania lui CS Mioveni și Farul Constanța: „Avem 3 meciuri perfectate deja: cu Mioveni, cu Farul, pe 8, 12 și 15 ianuarie. Vom juca la Constanța și la Mioveni, sunt terenurile mai bune. Ne deplasăm noi, ca la meci”.

ADVERTISEMENT

Se pare că cel care a decis ca Dinamo să facă pregătirea la Săftica a fost fostul antrenor, Mircea Rednic, iar Stoican a fost de asemenea de acord: „Un sponsor era dispus să plătească o sumă importantă pentru un cantonament afară, dar timpul e foarte scurt şi am decis să rămânem la Saftica.

La propunerea lui Mircea Rednic, cum timpul e foarte scurt, am zis că facem la Săftica. Stoican e de acord, i-am spus de la început acest lucru”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT