Sport

Oficial: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo. Când va conduce primul antrenament. Update exclusiv

Flavius Stoican a cedat presiunilor înainte de startul play-out-ului. Oficialii lui Dinamo au decis schimbarea antrenorului din cauza lipsei de rezultate și a jocului slab al echipei. Dusan Uhrin e alesul.
09.03.2022 | 16:45
Oficial Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo Cand va conduce primul antrenament Update exclusiv
Dusan Uhrin Junior se bucura dupa meciul de fotbal dintre FC Arges si Dinamo Bucuresti, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 16 mai 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-03-2022
14:55

Dinamo a anunțat că Dusan Uhrin este noul antrenor al echipei

Printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului, conducerea lui Dinamo a anunțat că cehul Dusan Uhrin este noul antrenor al echipei.

Din staff-ul lui Dusan Uhrin vor mai face parte Dragoș Picu, pentru postul de antrenor cu portarii, respectiv pe Sebi Moga ca antrenor secund, în timp ce ca preparator fizic ar putea revini Klavan, cu care cehul a mai lucrat la Dinamo.

„Bine ai revenit la Dinamo București, Dušan Uhrin!

Dinamo București a ajuns la un acord cu antrenorul Dusan Uhrin pentru a prelua, de astăzi, conducerea tehnică a echipei noastre.
Tehnicianul ceh a ajuns în urmă cu câteva momente în București și va conduce, la ora 17:30, prima ședință de pregătire în cantonamentul de la Săftica.  Dusan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo București în carieră, în sezonul competițional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) și anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eșecuri), cifre în Liga 1.

# UHRIN AL III-LEA
# ÎMPREUNĂ SALVĂM DINAMO!
# AICI E DINAMO!”

 

09-03-2022
11:08

Flavius Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo

Oficialii lui Dinamo au ajuns la un acord cu antrenorul Flavius Stoican pentru rezilierea contractului, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook a clubului „alb-roșu”.

„Mulțumim, Flavius Stoican!

Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican.

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviștilor, o victorie, două remize și cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim fostului antrenor pentru atașamentul față culorile clubului și îi transmitem mult succes în carieră!

Aici e Dinamo!”

 

09-03-2022
11:01

Flavius Stoican negociază rezilierea contractului cu Dinamo

Flavius Stoican se află în aceste momente la sediul clubului Dinamo, unde negociază cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu negocierea contractului.

„Astăzi avem o discuție și, după ce voi ieși, vă voi spune foarte multe. Acum, important este ce discutăm, ne întâlnim cu domnul președinte. Credeți-mă că nu am discutat nimic. Imediat după, vă voi spune.

Fotbalul pentru mine este pasiune, este viață. Pentru mine, fotbaliștii sunt cei mai importanți din fenomen. Fotbalul este pentru fotbaliști. Fanii se bucură de realizările lor. Să nu uităm, fotbaliștii sunt cei mai importanți.

Nu mă dezamăgește nimic pe mine, sunt omul care învăț din fiecare situație, trag concluzii, iar, dacă am ceva să vă spun, vă spun exact cum sunt și ceea ce se întâmplă”, a declarat Flavius Stoican înainte de intrarea la negocieri.

09-03-2022
08:29

Flavius Stoican își va rezilia miercuri dimineața contractul cu Dinamo. Dusan Uhrin va conduce primul antrenament la ora 17:30

Flavius Stoican va deveni istorie la Dinamo în această dimineață. El este așteptat la sediul clubului la ora 11:00 pentru a-și rezilia înțelegerea cu gruparea din „Ștefan cel Mare”, lucru pe care îl vor face și secunzii Bobi Verdeș și Emilian Dolha.

Dusan Uhrin, noul antrenor al „câinilor”, va sosi la București astăzi, în jurul orei 15:30, și a luat deja o primă decizie în ceea ce privește programul echipei. A mutat antrenamentul de miercuri la ora 17:30, la baza de la Săftica, fiind primul pe care îl va conduce în noul mandat.

08-03-2022
21:36

Deși inițiat anunțase că va părăsi gruparea din Ștefan cel Mare dacă Flavius Stoican va fi dat afară, Iuliu Mureșan pare că s-a răzgândit pe moment. Întrebat în această seară de gsp.ro cu privire la viitorul său ca director executiv al clubului, Mureșan a replicat: „Nu am plecat de la Dinamo. Am fost până la ora 19:00 la birou. Ne ocupăm de licențiere”.

08-03-2022
19:04

Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Iuliu Mureșan și-a dat demisia în această seară din funcția de director executiv al lui Dinamo! Așa cum promisese încă de la momentul instalării lui Stoican, și anume că va părăsi clubul dacă antrenorul va fi demis, ”Muri” s-a ținut de cuvânt și pleacă, practic, la pachet cu favoritul său pe care îl propusese pe banca tehnică. 

08-03-2022
18:00

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo!

Dusan Uhrin a ajuns marți seara la o înțelegere cu șefii lui Dinamo pentru a prelua echipa. După nebunia din cursul zilei, Stoican a cedat și a acceptat despărțirea de Dinamo, chiar dacă Iuliu Mureșan și jucătorii îl convinseseră să continue.

Din informațiile FANATIK, Uhrin vine miercuri la București și va fi pe bancă la primul meci din play-out, cel din week-end cu Rapid. Cehul a fost cel care i-a salvat pe „câini” de la retrogradare în sezonul anterior.

08-03-2022
12:02

Flavius Stoican rămâne la Dinamo

FANATIK a aflat că de câteva minute s-a încheiat ședința la Dinamo, însă nu s-a ajuns la un acord pentru plecarea antrenorului Flavius Stoican.

Din informațiile noastre, o parte a DDB a încercat înlăturarea antrenorului, dar fără niciun rezultat.

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, l-a convins pe Stoican să rămână până la finalul campionatului, avându-i și pe jucători de partea sa.
 
 

08-03-2022
11:30

Flavius Stoican chemat la negocieri pentru rezilierea contractului cu Dinamo

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate șefii de la Dinamo și-au pierdut răbdarea cu antrenorul Flavius Stoican și i-au propus rezilierea contractului.

Cele două părți negociază chiar în aceste momente, la Săftica, condițiile în care tehnicianul va lăsa vacantă poziția de antrenor principal pe banca echipei. Deocamdată părțile nu au ajuns la un acord, dar o decizie urmează să fie luată în cursul acestei zile.

Referitor la Dusan Urhin, pe care suporterii l-ar dori pe banca tehnică, din informațiile FANATIK deocamdată nu s-a discutat venirea acestuia, prioritar fiind încetarea contractului lui Stoican.

În timp ce Flavius Stoican și Iuliu Mureșan discută rezilierea angajamentului, o parte dintre jucători, între aceștia Gabriel Torje și Steliano Filip, participă la înmormântarea lui Marin Hâldan, tatăl lui Cătălin Hâldan.

08-03-2022
10:47

Flavius Stoican a preluat Dinamo în luna decembrie a anului trecut, când oficialii au luat decizia să îl demită pe Mircea Rednic. Însă, la mai puțin de trei luni de mandat, scaunul lui Stoican se clatină.

Flavius Stoican, sub presiune! Șefii lui Dinamo iau în calcul schimbarea de antrenor

Din informațiile FANATIK, şefii lui Dinamo iau în calcul o schimbare de antrenor încă dinainte de startul play-out-ului. Lipsa rezultatelor îl pune pe Flavius Stoican sub o mare presiune, mai ales că echipa a revenit într-o buclă de rezultate negative după un moment bun.

ADVERTISEMENT

Singurul succes al lui Flavius Stoican a venit în faţa lui Gaz Metan, scor 4-0. Însă, problemele financiare au dezmembrat echipa medieşeană care a pierdut aproape toţi jucătorii şi în ultimele etape a jucat cu juniorii. Mai mult, s-a pus chiar problema retragerii din campionat.

Rezultate slabe pentru Dinamo în mandatul lui Stoican

Victoria cu 4-0 a adus entuziasm în Şoseaua Ştefan cel Mare, însă în afara acestui succes, bilanţul lui Stoican nu arată deloc bine. Dinamo a mai bifat doar două egaluri (0-0 cu UTA şi 1-1 cu Rapid) şi a suferit şase înfrângeri (1-2 cu Argeş, 0-3 cu FCSB, 0-4 cu Botoşani, 1-6 cu U Craiova, 1-3 cu Sepsi şi 1-4 cu CFR Cluj).

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că rezultatele slabe obţinute de Stoican îi fac pe oficiali să ia în calcul o nouă schimbare de antrenor. Dinamo a profitat din plin de problemele financiare de la Gaz Metan şi Academica Clinceni, fiind deasupra locurilor retrogradabile.

Academica Clinceni, la doar două puncte de Dinamo în play-out!

În ciuda problemelor financiare grave, Academica Clinceni este la doar două puncte de Dinamo după înjumătăţire, astfel că încă există ameninţarea retrogradării directe. După transferurile din această iarnă, şefii “câinilor” sperau la salvarea directă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a adus 15 jucători în iarnă, printre cei transferaţi fiind şi jucători care au confirmat în Casa Pariurilor Liga 1, precum Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Antoni Ivanov sau Igor Jovanovic.

Dinamo, derby cu Rapid în prima etapă din play-out!

Mai mult, după ce echipa din Mediaş a făcut implozie, “câinii” şi-au completat lotul cu trei jucători: Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru şi Vlad Morar. În ciuda lotului numeros şi echilibrat valoric, Dinamo nu confirmă prin rezultate.

ADVERTISEMENT

În prima etapă din play-out, Dinamo va juca la Mioveni derby-ul cu Rapid. Confruntarea se va disputa fără spectatori din cauza suspendării primite de giuleşteni chiar după meciul din sezonul regulat cu alb-roşii.

  • 1 victorie a obţinut Flavius Stoican la Dinamo (4-0 cu Gaz Metan)
  • 45 de ani are tehnicianul lui Dinamo
ADVERTISEMENT