Fotbal intern

Flavius Stoican descrie situația de la Dinamo: „E ca virusul, ba se ia, ba nu se ia”

29.04.2020 | 13:19
Flavius Stoican descrie situatia de la Dinamo E ca virusul ba se ia ba nu se ia
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, fost jucător și antrenor în „Ștefan cel Mare”, a descris într-o manieră inedită situația de la Dinamo, comparând cu un virus încercările lui Ionuț Negoiță de a ceda pachetul majoritar de acțiuni.

Flavius Stoican descrie situația de la Dinamo

Dinamo este, așa cum s-a întâmplat în dese rânduri în ultimul an, aproape de a fi preluată de un nou grup de investitori.

ADVERTISEMENT

După discuții cu un grup din Emiratele Arabe Unite, Ionuț Negoiță a negociat în ultimele săptămâni cu un fond de investiții din Spania, condus de Herminio Menendez, cedarea pachetului majoritar de acțiuni ale clubului.

Flavius Stoican, antrenor la Dinamo în „mandatul” lui Ionuț Negoiță din „Ștefan cel Mare”, a descris într-o manieră mai puțin obișnuită situația clubului.

ADVERTISEMENT

Dinamo e ca un virus. Ba se ia, ba nu se ia! Nu știu ce să zic, mulți dintre cei cu care vorbesc sunt sceptici. E nevoie de un om potent financiar”, a declarat Flavius Stoican la Prosport Live.

Cea mai grea perioadă de la Dinamo

Flavius Stoican a avut două mandate de antrenor principal în „Ștefan cel Mare”, septembrie 2013 – noiembrie 2014 și martie – mai 2015, și recunoaște că a traversat o perioadă dificilă în momentul în care clubul a intrat în insolvență, obiectivul său fiind accederea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Am antrenat în două mandate la Dinamo. Dezamăgirea mea a fost intrarea in insolvență. Mi s-au tăiat aripile, voiam să intru în cupele europene”, recunoaște Flavius Stoican.

După a doua plecare de la Dinamo, Flavius Stoican a antrenat la FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iași și Petrolul Ploiești, până în decembrie 2019.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Dinamo, fosta echipa a lui Flavius Stoican, a ratat pentru al treilea an la rând prezența în play-off.

După disputarea primelor două runde din play-out, ambele pierdute, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, formația antrenată de Adrian Mihalcea ocupă locul 10 în clasamentul competiției interne, la trei puncte de primul loc retrogradabil, pe care se află Chindia.

ADVERTISEMENT