Sport

Gest disperat al lui Flavius Stoican la meciul cu Universitatea Craiova. Forțează un jucător cu probleme medicale! Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Flavius Stoican este forțat să îl includă în lot pe Desire Azankpo deși este accidentat, în lipsa unei soluții pentru postul de atacant, Mirko Ivanovski fiind suspendat.
09.02.2022 | 16:01
Gest disperat al lui Flavius Stoican la meciul cu Universitatea Craiova Forteaza un jucator cu probleme medicale Exclusiv
Flavius Vladimir Stoican reactioneaza in meciul de fotbal dintre FC Arges si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, vineri 21 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican rămâne încrezător că poate redresa situația critică de la Dinamo și are chiar încredere că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv în fața celor de la Universitatea Craiova.

Dinamo are mai mulți jucători indisponibili pentru meciul cu echipa lui Mihai Rotaru: Mihai Tomozei (accidentat), Mirko Ivanovski și Răzvan Patriche (suspendați), în timp ce Gabi Torje va lipsi și el de pe teren, după ce tatăl său a decedat.

ADVERTISEMENT

Aceste nume se adaugă la o listă mai veche de jucători accidentați, în frunte cu Cătălin Carp, Mihai Eșanu, Antonio Bordușanu și Andreas Mihaiu.

Flavius Stoican, forțat să oprească în lot un jucător cu probleme medicale

FANATIK a aflat că noul atacant al lui Dinamo, Desire Segbe Azankpo, a acuzat dureri la spate după meciul de la Botoșani și nu s-a putut antrena normal.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Flavius Stoican se vede nevoit să îl includă în lot pe atacantul din Benin la meciul cu Universitatea Craiova, titular de drept Mirko Ivanovski, fiind suspendat.

Singura variantă pentru postul de vârf împins rămâne sârbul Dusan Celar, adus în această iarnă de la echipa a doua a lui CFR Cluj și care a debutat la Dinamo în ultimele patru minute ale meciului cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican recunoaște problemele lui Desire Azankpo: „Este incert”

Flavius Stoican a confirmat informațiile FANATIK la conferința de presă dinaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Îmi puneam mari speranțe cu Desire. Din discuțiile cu doctorul este incert”, a explicat antrenorul „câinilor”.

Deși Dinamo a avut la dispoziție mai bine de o lună pentru a aduce un atacant, Desire Azankpo a intrat în programul de pregătire al echipei cu doar patru zile înainte de meciul cu Botoșani și a fost forțat să debuteze într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

Acest lucru poate explica și problemele medicale ale atacantului adus din liga a doua franceză. Desire Azankpo a intrat pe teren imediat după pauză și a fost chiar aproape să înscrie, lăsând o impresie destul de bună. A fost implicat în joc și a arătat mult dorință, fiind avertizat și cu un cartonaș galben.

Dusan Celar, singurul vârf 100% valid din lotul lui Dinamo, însă nu e soluție reală

Atacantul de 25 de ani are un singur meci la CFR Cluj, în Cupa României, când a jucat în ultimele zece minute împotriva Universității Craiova, iar în acest moment e foarte greu să ajute echipa, mai ales într-un meci cu un asemenea adversar.

Celar a mai evoluat până acum doar pentru cluburi din țara sa natală, Serbia: Smederevo, FK Sindjelic Belgrad și BASK Belgrad. Dinamo întâlnește în Ștefan cel Mare Universitatea Craiova, pe 10 februarie de la ora 19:55, într-un meci din etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Între cele două mari rivale sunt 24 de puncte diferență.

  • 24 de puncte diferență sunt între Dinamo și Craiova înainte de meciul direct
  • 8 absenți are Dinamo pentru derby-ul cu Craiova
ADVERTISEMENT