Fotbal intern

Stoican a dezvăluit ce salariu are, la FANATIK SHOW

Flavius Stoican explică de ce este mulţumit cu salariul pe care îl are la Dinamo, mărturisind care sînt speranţele sale pentru continuarea actualului sezon. Antrenorul a mai vorbit despre...
09.09.2014 | 18:05
Stoican a dezvaluit ce salariu are la FANATIK SHOW
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican explică de ce este mulţumit cu salariul pe care îl are la Dinamo, mărturisind care sînt speranţele sale pentru continuarea actualului sezon. Antrenorul a mai vorbit despre cîţiva jucătorii săi, printre care Lazăr, Matei, Patrick Petre sau Rotariu.

“Cîştig 4.000 de euro pe lună şi cu tot cu bonusuri pot ajunge pe la 6.000. Aşa mi se pare şi normal, este un salariu OK pentru Liga 1. Sigur, şi mie mi-ar plăcea să am 500.000 de euro pe an, 300.000, 200.000… Dar ca bază e normal. Aş vrea să ajung la 15.000 de euro pe lună, însă sper ca totul să vină progresiv. Regret meciurile cu Tîrgu Mureş şi Ceahlăul pentru că sînt două partide pe care le puteam şi pierde, dar şi cîştiga. Chiar dacă sîntem singura echipă neînvinsă simt că putem face mai mult, să avem mai multe victorii decît egaluri. Steaua nu mi se mai pare o sperietoare. Nu cred că poate domina cu nonşalanţă acest campionat. Consider că la acest moment, echipele care greşesc cel mai puţin pot cîştiga. Nu mai există atît de mulţi fotbalişti care fac diferenţa”, a declarat Flavius Stoican la FANATIK SHOW pe Look TV.

ADVERTISEMENT

“Cel mai supărat am fost după meciul din Ghencea”

“Cel mai supărat am fost după meciul din Ghencea, fiindcă i-am condus cu 1-0 şi nu i-am ţinut în palmă. După aspectul jocului, pe care l-am dominat, şi am văzut bucuria lui Reghe, Chipciu, Keşeru, m-am ofticat şi-mi venea să mănînc iarba aia. După meci, am vorbit cu Dragoş Grigore, care ieşise cu cîteva minute înainte, mi-a spus că mai bine rămînea chiar dacă era într-un picior. Dar eu nu vreau decît jucători care să fie sută la sută pe teren. Chiar dacă el era, poate, într-un picior, mai bun decît cel care l-a înlocuit, Asanovici”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

“Obiectivul meu este să bat Steaua”

“Suporterii nu acceptă ca cineva la Dinamo să aibă vreo legătură cu Steaua, de asta au fost acele tensiuni în preajma momentului în care Dorin Rotariu a semnat cu Anamaria Prodan. Îmi doresc foarte mult să bat Steaua! Prea mare ar fi bucuria după un asemenea succes. Simt eu aşa, că trebuie să fac asta. E poate cel mai mare obiectiv al meu în anul acesta. Eu am două egaluri şi o înfrîngere cu Steaua. Care este considerată de mulţi una dintre cele mai bune echipe din ultimii ani”, a comentat Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

“Nimeni nu mai pleacă pînă în vară!”

“Pînă în vară nu mai pleacă nimeni! Doar dacă, de exemplu, Patrick Petre, care sigur va debuta în acest campionat, poate fi la nivelul lui Matei. Atunci punem în balanţă. Vă spun cu mîna pe inimă că Patrick Poate fi mai bun decît Florentin. Are calităţi cu duiumul, mult peste tatăl lui. Cu el am jucat doi ani şi ştiu ce spun. Este şeptar, joacă în banda dreapta. Păstrînd proporţiile el poate fi noul Lăcătuş. La noi, cuvîntul insolvenţă nu a mai fost rostit de mult. Obiectivul jucătorilor este să joace cît mai bine, să cîştige meciurile şi să ajungă la naţională. Consider că în locul lui Piţurcă cel mai indicat ar fi Dan Petrescu. Îmi place mult. Mircea Lucescu am înţeles că nu poate veni…”, a vorbit antrenorul despre Patrick Petre.

“Lazăr îşi dorea la naţională”

“Lazăr are o plăcere extraordinară în joc! Nu cred că este exagerat ca el să ajungă, cît mai curînd, titular la prima reprezentativă! Şi cred că va ajunge. Nu şi-a luat-o în cap! Nu există asemenea fotbalişti la Dinamo. În sufletul lui, sînt convins că Lazăr îşi dorea la naţională. Dar el îmi spune mereu că îi va veni şi lui rîndul. Bălgrădean ar fi vrut să meargă la un contract mai mare în Azerbadjan şi mi s-a părut normal să ne strîngem mîna. Nu mă uit la Bălgrădean aşa cum mă uit la Dragoş Grigore, de exemplu”, a mai spus Stoican la FANATIK SHOW pe Look TV.

ADVERTISEMENT