Sport

Flavius Stoican dă vina pe ghinion după Botoșani – Dinamo 4-0: „Am luat numai goluri frumoase! O să se întoarcă și norocul pentru noi”

Flavius Stoican dă vina pe ghinion, deși Dinamo a pierdut clar duelul cu FC Botoșani, scor 4-0, partidă în care „câinii” au avut și un gol anulat corect din cauza unui ofsaid.
07.02.2022 | 22:29
Flavius Stoican da vina pe ghinion dupa Botosani  Dinamo 40 Am luat numai goluri frumoase O sa se intoarca si norocul pentru noi
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” este de părere că jucătorii săi sunt capabili de a realiza mai multe lucruri bune și speră ca de la următoarele meciuri situația să se redreseze.

Totodată, Flavius Stoican a spus că FC Botoșani a marcat multe goluri frumoase, motiv pentru care crede că doar echipei sale i se putea întâmpla așa ceva.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican dă vina pe ghinion după Botoșani – Dinamo 4-0

Flavius Stoican este încrezător în continuare, deși Dinamo a fost umilită de Botoșani, iar antrenorul „câinilor” este convins că echipa sa a avut ghinion.

Parcă luăm cele mai spectaculoase goluri. Am început bine jocul, apoi am luat gol după o pătrundere în flancul drept. A urmat acțiunea lui Jaja, gol.

ADVERTISEMENT

Noi am jucat și cu doi atacanți, chiar cu trei la un moment dat. Am întâlnit o echipă pragmatică, au marcat la fiecare fază importantă.

Nu am vrut să cedăm, am vrut să jucăm până la final. Luăm goluri cu ușurință sau luăm goluri spectaculoase”, a spus Flacvius Stoican la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Poate o să se întoarcă roata și pentru noi!”

Flavius Stoican a continuat și a spus că speră ca norocul să se întoarcă și pentru Dinamo: „Ăsta este fotbalul, trebuie să ridicăm capul din pământ. Poate o să se întoarcă roata și pentru noi, prea multe ghinioane am avut astăzi.

Tomozei a făcut o entorsă la genunchi în minutul 2. Botoșani a înscris la prima ocazie, iar apoi a venit reușita superbă a lui Jaja.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne pierdem încrederea, am jucători care oricând pot face diferența. Trebuie să ne asumăm când greșim, nu pierde unul sau altul, pierdem cu toții”.

O să fim o echipă bună în viitorul apropiat, am jucători buni, care o să demonstreze. Pasăm, jucăm, avem ocazii, dar nu reușim să marcăm.

Orice este posibil, dar noi nu vrem să picăm în Liga 2. Facem tot ce ne stă în putință. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă.

Nu este un capăt de țară când pierdem, dar nu vreau să mai oferim cadouri. Primul gol a fost un cadou. Nu vreau să intrăm cu o diferență foarte mare în play-out”, a mai spus Flavius Stoican la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT