Sport

Flavius Stoican, sigur pe calitățile sale: „Știu că pot! M-am înhămat la un drum și vreau să salvez Dinamo!”. Video

Flavius Stoican este sigur pe calitățile sale și le promite fanilor că poate salva echipa de la retrogradare, dar are nevoie și de aportul galeriei.
03.03.2022 | 22:07
Flavius Stoican sigur pe calitatile sale Stiu ca pot Mam inhamat la un drum si vreau sa salvez Dinamo Video
Flavius Stoican, sigur pe calitățile sale. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul „alb-roșilor” recunoaște că preluarea lui Dinamo este cea mai mare provocare din cariera sa, ținând cont de poziția pe care clubul o avea atunci când a preluat-o.

Flavius Stoican este sigur că o va salva pe Dinamo de la retrogradare

Flavius Stoican este sigur că poate salva Dinamo de la retrogradare și a declarat că se simte bucuros atunci când vede că jucătorii săi sunt aplaudați la finalul meciurilor de către fani:

ADVERTISEMENT

„Mă simt motivat! Chiar dacă nu ne iese jocul mereu, per total, ca stare de spirit, ca dorință, ca entuziasm… suntem pe un drum bun. Îi văd că suferă la antrenamente, îi văd că sunt implicați.

Le-am arătat câtă muncă fac după ce fac greșeli copilărești. Sper și sunt convins că ne salvăm de la retrogradare, indiferent dacă e cu bafraj sau fără baraj”.

ADVERTISEMENT

„Dinamo era într-o situație destul de complicată la început, s-au aliniat astrele, chiar dacă am pierdut meciul cu Sepsi, dar am început să jucăm mai bine, să fim mai compacți.

E cea mai mare provocare pe care am întâlnit-o în cariera de antrenor. Știam la ce mă înham, nu am venit aici să fiu vânător de greșeli, jucătorii au nevoie de sprijin. Eu cu staff-ul și suporterii suntem alături.

ADVERTISEMENT

Dacă ne vom salva, e doar meritul total al jucătorilor, dacă nu, va fi vina lor, dar nici nu mă gândesc că nu vor termina sezonul fără merite”, a mai spus Flavius Stoican într-un interviu pentru club.

„E o mulțumire sufletească, nu vin cu lingușeli!”

„Cel mai greu a fost după meciul cu CSU Craiova, a fost greu de digerat rezultatul. Jucătorii au nevoie și de imboldul rezultatului. Nevenind rezultatele, vorbele mele se loveau de un zid.

ADVERTISEMENT

E mult mai greu când ești la retrogradare și e foarte, foarte greu când un nume, un brand se află în această poziție, dar știam unde mă înham și știam ce pot.

E o mulțumire sufletească și nu sunt genul care să vin cu lingușeli, dar simt cea mai mare bucurie când văd jucătorii aplaudați de fani. Galeria e formidabilă. Împreună vom salva echipa!”, a mai spus Flavius Stoican.

Antrenorul l-a felicitat și pe Mihai Iosif, recent demis de la Rapid, urându-i multă baftă lui Adrian Mutu, noul tehnician al giuleștenilor, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK:

„Vreau să-l felicit pe Mihai Iosif pentru ce a făcut la Rapid. Asta nu înseamnă că aș contesta decizia conducerii de acolo. Am fost coleg cu Adrian Mutu la echipa națională, îl știu ca om, l-am urmărit când a fost la Craiova.

Îi doresc mult succes, să aibă baftă și continuitate. Sunt sigur că vom avea un meci frumos în play-out”.

ADVERTISEMENT