Sport

Flavius Stoican trage concluzia tristă după Dinamo – U Craiova 1-6: „Fără cuvinte! Am făcut un meci prost”

Flavius Stoican a tras concluzia tristă după ce Dinamo a suferit o nouă înfrângere drastică, de această dată pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-6.
10.02.2022 | 22:19
Flavius Stoican trage concluzia trista dupa Dinamo  U Craiova 16 Fara cuvinte Am facut un meci prost
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii dinamoviștilor nu înțeleg ce se întâmplă cu ei și cu echipa, fiind debusolați total la interviurile de la finalul confruntării cu oltenii.

Flavius Stoican a recunoscut că jocul nu a funcționat deloc și faptul că echipa a primit șase goluri este și mai dureros.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican trage concluzia tristă după Dinamo – U Craiova 1-6

Flavius Stoican a rămas șocat după un nou meci dezastruos făcut de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1 și nu știe ce se va întâmpla în continuare cu echipa, spunând că dacă i se cere demisia și-o va prezenta.

„Fără cuvinte, am făcut un meci prost, un joc slab cu multe greșeli, asta e realitatea! Am încercat să schimbăm sistemul, să nu mai facem alte greșeli ca înainte, dar toți suntem vinovați.

ADVERTISEMENT

Astăzi am văzut o echipă de play-off și o echipă care e la retrogradare, asta e diferența. Am luat trei, la Botoșani patru, astăzi șase…

Nu e doar portarul vinovat, toți sunt vinovați, când pierdem, pierdem cu toți. Suntem tot la reanimare, nu am murit, dar mă dezamăgește că nu avem curaj.

ADVERTISEMENT

Cred că teama e de vină pentru ce se întâmplă la noi în meciurile oficiale”, a început Flavius Stoican interviul.

„Fanii au tot dreptul să ne înjure!”

Flavius Stoican a continuat și a spus că fanii echipei au tot dreptul să își apostrofeze dur jucătorii: „E greu, nu e ușor, am venit să ajut cât se poate, am încercat să le ridic moralul, pentru că ei și-așa erau debusolați. Eu cred în continuare în valoarea jucătorilor noștri.

ADVERTISEMENT

Ne-a lipsit Ivanovski, dar evoluția noastră nu e cum ne dorim cu toții, dar potențial au și ei. Au ajuns și suporterii la capătul răbdării, au perfectă dreptate.

Dacă eu ca antrenor am sentimentul de împietrire, ce să mai spun despre ei, care sunt cu multe așteptări. Au tot dreptul să ne certe, să ne înjure, să nu fie mulțumiți”.

„Am spus adevărul mereu, azi am jucat și prost și am luat și multe goluri. În momentul când se decide lucrul acesta plec, nu sunt omul care să țină de scaun.

Când s-a luat decizia să vin să ajut, am venit să ajut, când se va lua decizia să plec, voi pleca, nu e problemă.

Am avut o discuție cu domnul Mureșan și ne doream să îi oferim un moment de bucuria. El a ajuns la capătul puterilor, încă nu ne-a anunțat dacă pleacă!”, a mai spus Flavius Stoican.

„Din păcate, nu e prima dată când primim atâtea goluri, sperăm să ne revenim și să scoatem echipa de aici. Noi nu adunăm puncte, ceilalți din fața noastră adună puncte și e din ce în ce mai greu.

În fotbal, nu poți să aștepți și nu contează vârsta!”, a spus și Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT