Fotbal intern

Flavius Stoican, discurs tranșant în ultima conferință de presă: ”Vezi-ţi de oile tale, de groapa ta”

25.04.2019 | 16:35
Flavius Stoican discurs transant in ultima conferinta de presa Veziti de oile tale de groapa ta
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Poli Iași, Flavius Stoican, a avut un discurs tranșant în ultima conferință de presă, premergătoare partidei cu FC Botoșani, din etapa a șaptea a play-out-ului Ligii 1 Betano. Tehnicianul a venit extrem de furios la întâlnirea cu jurnaliștii și i-a luat în colimator pe consilierii locali Mihai Gavril şi Florentin Ciobotaru care i-au cerut demisia după remiza cu formația Concordia Chiajna de pe teren propriu.

Flavius Stoican, discurs tranșant în ultima conferință de presă: ”Stă cu o cască în urechi şi mănâncă pizza în timpul partidei”

”Faceţi ceva acolo pentru oraş, că de asta v-au pus oamenii acolo. Udaţi terenul, faceţi stadion. Şi după aceea vorbiţi! Faceţi toate terenurile din Iaşi! Mie mi-ar fi ruşine să vorbesc. Ei vor să distragă atenţia de la probemele care sunt în Iaşi. Şi distrag atenţia vorbind despre fotbal. Oameni ca ei o să pună beţe în roate ca să nu se mai facă stadionul nou”, și-a început Flavius Stoican discursul din ultima conferință de presă.

ADVERTISEMENT

”Oferă condiţii, tu consilierule, şi după aceea cere! Pentru că nu faci nimic pentru fotbal. Dacă nu aduce materialele pe care le-am cerut până săptămâna viitoare, să tacă! Vezi-ţi de oile tale, de groapa ta, de mieii tăi, pentru că tot vine Paştele. Zici că suntem pe timpul lui Ceauşescu. Doamne, unde am ajuns! Nu mai distrageţi atenţia de la problemele oraşului!”, a mai spus Flavius Stoican, conform prosport.ro.

Flavius Stoican salută galeria echipei Poli Iași după meciul cu FC Viitorul
Flavius Stoican salută galeria echipei Poli Iași după meciul cu FC Viitorul

”Să vină să plătească biletul la meci, să dea 10 lei şi apoi să aibă o opinie”

”Îl sfătuiesc pe cel care mi-a cerut demisia să-şi vadă de treaba lui, de ceea ce are de făcut în Consiliul Local! Mi se pare penibil ca într-o astfel de şedinţă să sară la fotbal doar ca să-şi facă imagine. Mi se pare penibil! Cel care mi-a cerut demisia am auzit că vine la meci şi mănâncă pizza. Nici nu se uită la meci! Stă cu o cască în urechi şi mănâncă pizza în timpul partidei. Să vină să plătească biletul la meci, să dea 10 lei şi apoi să aibă o opinie. Să nu se trezească vorbind în şedinţă, ca să-şi facă reclamă”, a tunat tehnicianul lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT

”Am fost la biserică şi mi-am spus că trebuie să fiu mai cam. Dar când văd o astfel de situaţie… să te legi de fotbal, mi se pare penibil. Te iei de Stoican şi de jucători, tu care nu ai adus un leu la club, doar ca să-ţi faci reclamă, mi se pare de o penibilitate cruntă. Avem nevoie de 25 de aspersoare, de furtun, de cuple şi de alte materiale. Dacă e atât de iubitor, să vină până săptămâna viitoare să le aducă”, și-a încheiat Stoican tirada la adresa consilierilor locali.

În timpul Consiliului Local de miercuri,Florentin Ciobotaru a solicitat ca Flavius Stoican să vină să dea explicaţii pentru rezultatele proaste ale echipei, în timp ce Mihai Gavril i-a cerut demisia tehnicianului de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT