Sport

Flavius Stoican după Craiova – Poli Iasi 0-0:”Nu voiam să câştigăm la masa verde”

24.07.2018 | 00:09
Flavius Stoican după Craiova - Poli Iasi 0-0:
Flavius Stoican după Craiova - Poli Iaşi 0-0 în Liga 1 Betano

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Poli Iaşi, s-a declarat mulţumit de faptul că a reuşit să obţină un rezultat  de egalitate, 0-0, pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Tehnicianul moldovenilor a vorbit şi despre incidentul cu nocturna de la Craiova.

Sunt fericit că am obţinut un punct în faţa unei echipe care se va bate la titlu. O echipă care joacă un fotbal frumos. Îmi place că am văzut determinare la băieţii mei şi sunt tare mulţumit de acest lucru. Sunt bucuros şi pentru că am avut un prim 11 lipsit de şapte jucători, dar cu toate astea am avut o prestatie bună. Astăzi a debutat şi Mimoun, un fotbalist care a venit de cinci zile şi mulţi dintre colegi nici nu i-au învăţat numele.”, a spus Stoican la finalul meciului.

Flavius Stoican fericit după Universitatea Craiova – Poli Iaşi 0-0

“Voiam să jucăm, de asta am şi venit. Era posibilitatea să câştigăm meciul la masa verde, dar sunt mult mulţumit cu acest punct decât să obţinem o victorie la masa verde. Vom avea un meci dificil cu Astra, la fel ca şi a noastră, care aleargă şi au determinare. Au dominat FCSB şi vreau să îl felicit pe Măldărăşanu pentru ce a făcut acolo.”, a încheiat Stoican.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE