Sport

Flavius Stoican după Poli Iaşi – Dinamo 1-0: “Merităm să fim în play-off”

21.09.2018 | 23:30
Flavius Stoican după Poli Iaşi - Dinamo 1-0:
Flavius Stoican după Poli Iaşi - Dinamo 1-0

Flavius Stoican a vorbit după Poli Iaşi – Dinamo 1-0 în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Formaţia din Copou a reuşit un succes care complică şi mai mult situaţia lui Florin Bratu la echipa din capitală după un gol marcat de Flores în prima repriză a partidei.

Important era ca noi să marcăm un gol mai mult ca ei, nu mă interesa altceva. Am făcut totul ca să aducem mingea în faţa porţii. În prima repriză nu le-am dat nicio şansă şi cred că am obţinut o victorie importantă în faţa unei echipe bune.”, a declarat Flavius Stoican.

Stoican l-ar vrea pe Dănciulescu după Poli Iaşi – Dinamo 1-0

“Au fost mulţi care ne-au cântat prohodul, dar prin muncă şi ambiţie am demonstrat că putem să ne batem în play-off. Eu am avut mereu încredere în jucătorii mei şi niciodată nu i-am băgat în cantonament înaintea unui meci. Merităm să fim în play-off şi era nedrept să nu câştigăm azi. S-a văzut o diferenţă mare între noi şi Dinamo, iar acest lucru se datorează şi experienţei acumulate de o echipă care a jucat în play-off şi una în formare.

Danciu a luat decizia care a crezut că este mai bună pentru el. Tot timpul am vrut să îl aduc lângă mine. Ştiu cât suflet pune şi cât de priceput este. Vreau să lucrez cu el aici, dar cred că are alte idei în acest moment. Eu îl respect pentru tot ceea ce a făcut.”, a spus antrenorul celor de la Poli Iaşi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE