Sport

Flavius Stoican este noul antrenor al FC U Craiova. Mititelu jr.: „Va fi un impact imediat la echipă!”

FC U Craiova are antrenor. Flavius Stoican este alegerea oficialilor clubului patronat de familia Mititelu.
06.10.2021 | 18:08
Flavius Stoican este noul antrenor al FC U Craiova Mititelu jr Va fi un impact imediat la echipa
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FC U Craiova s-au mișcat repede după demiterea lui Adrian Mutu, în urma eșecului cu Universitatea Craiova, 0-2, din etapa a 11-a a Ligii 1.

Flavius Stoican a răspuns pozitiv ofertei primite din partea clubului patronat de familia Mititelu, după ce Marius Șumudică și Eugen Neagoe au declinat propunerile, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Contract pe termen scurt pentru Flavius Stoican la FC U Craiova

Învestirea lui Flavius Stoican în funcția de antrenor principal a fost anunțată de FC U Craiova prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

”Flavius Stoican este noul antrenor al Științei!

Fostul fundaș dreapta al naționalei României și jucător al Universității Craiova, în perioada 1995-2002, a semnat un contract valabil pentru acest sezon. Multă baftă, Flavius”, se arată în postarea de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 44 de ani, Flavius Stoican a antrenat-o ultima oară pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu de unde a plecat nemulțumit de colaborarea cu oficialii clubului.

FC U Craiova este a 12-a echipă din CV-ul de antrenor a fostului internațional român, după Minerul Mehedinți, CSM Reșița, Dinamo II, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iași și Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr, primele reacții după numirea lui Flavius Stoican la FC U Craiova

Fiul lui Adrian Mititelu, cel care conduce clubul pe perioada în care tatăl său este încarcerat, a dezvăluit că a încercat să-l aducă pe Flavius Stoican la FC U Craiova încă din sezonul trecut, dar atunci nu au ajuns la un acord.

Adrian Mititelu Jr a mai spus că noul antrenor va trebui să se descurce cu lotul de jucători pe care îl are la dispoziție, cel puțin până în iarnă.

ADVERTISEMENT

„Eu am mare încredere în Flavius Stoican și pe unde a fost a arătat că este foarte capabil. Probabil că în iarnă vor mai veni jucători, dar eu cred că lotul actual este suficient de puternic.

Plus că va fi acest nou impact la echipă, generat de venirea lui Flavius Stoican. Eu cred că suporterii îl vor susține pe Flavius, noi îi oferim încredere și cred că și suporterii vor face la fel.

A fost foarte ușor să-l convingem să vină la echipă, el are sânge de craiovean”, a spus Adrian Mititelu Jr, în direct la Digisport.

ADVERTISEMENT