Fotbal intern

Flavius Stoican, fair play după Poli Iași – FCSB 1-2! „O victorie meritată, pe românește”

25.11.2018 | 23:14
Flavius Stoican fair play dupa Poli Iasi  FCSB 12 O victorie meritata pe romaneste

Flavius Stoican, fair play după Poli Iași – FCSB 1-2! Antrenorul moldovenilor a recunoscut superioritatea echipei lui Nicolae Dică și spune că nu are ce să le reproșeze jucătorilor săi după această înfrângere.

“Eram aproape, am avut 1-0, o acțiune individuală a lui Man a făcut să fim egalați. Un jucător cu reale calități, îmi place foarte tare de el, de aia am pus și un pic de presiune înaintea acestui meci. A venit acel penalty, un fault care ne-a costat, un meci aprig. Steaua este o echipă mai matură decât noi, a avut o posesie mai bună. O victorie meritată, pe românește. Eu am obiective îndrăznețe chiar dacă suntem într-o situație dificilă. am jucători care merită mai mult, rămâne să muncim în continuare și să scoatem puncte.

Flavius Stoican, fair play: “Nu este locul în clasament pe care îl merităm”

Mă interesează ca echipa să fie lipsită de situații mai dificile din punct de vedere financiar, important e ca eu să mențin o atmosferă plăcută în vestiar care să le dea entuziasm. Când intrăm pe teren trebuie să uităm de toate lucrurile, drept dovadă azi puteam să facem un rezultat bun. Nu acesta este locul din clasament pe care îl merităm. Am încercat să ne vedem doar de fotbal, nu au fost declarații din partea jucătorilor. Și ei suferă și la un moment dat izbucnesc. Și-au văzut doar de antrenament și au stat departe de scandaluri.

Cu Sepsi trebuie să fim atenți pentru că putem obține și victoria. Mi-aş dori să fie liniște, importante sunt rezultatele, e un joc de fotbal. Îmi doresc mai mult de la Panțîru, sunt situații în careu când trebuie să fim responsabili, pentru că ne costă. E tânăr, am încredere în el, cu Astra a făcut o partidă senzațională, tinerețea assta are cauza ei. Un punct era important, și Dinamo s-a bucurat pentru un punct. Îmi doream o victorie, dar mergem înainte, sper să fie vineri un cadou pentru mine”

FCSB a urcat pe locul doi în Liga 1 cu această victorie, la doar două puncte de liderul CFR Cluj. Iaşul are în acest moment 17 puncte, fiind pe loc de baraj. Echipa lui Stoican este la egalitate de puncte cu Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna.