Carousel hot news

Stoican, nemulţumit după egalul cu FCSB: “I-am avut în mână, puteam mai mult”

CSM Poli Iaşi a obţinut un punct pe terenul vicecampioanei României, FCSB. Moldovenii au marcat prin Platini, dar au fost egalaţi din penalty după un gol al lui Harlem Gnohere. Flavius Stoican...
10.08.2017 | 00:04
Stoican, nemulţumit după egalul cu FCSB:

CSM Poli Iaşi a obţinut un punct pe terenul vicecampioanei României, FCSB. Moldovenii au marcat prin Platini, dar au fost egalaţi din penalty după un gol al lui Harlem Gnohere. Flavius Stoican s-a declarat mulţumit la finalul meciului, chiar dacă antrenorul moldovenilor a precizat că echipa sa putea să obţină mai mult.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Flavius Stoican a declarat că echipa sa putea să obţină toate cele 3 puncte, chiar daca la începutul meciului se mulţumea şi cu un rezultat de egalitate. “Dacă mă întreba cineva de un egal cu Steaua eram mulţumit. Puteam să batem. Am luat gol din penalty. Am avut meciul în mână. Spătaru şi Cioinac au avut ocazii mari. Am avut Steaua în mână şi puteam să obţinem mai mult”

Antrenorul celor de la CSM Poli Iaşi a precizat că vrea să fie mult mai calm pe viitor, mai ales că în timpul meciului s-a agitat la toate fazele în care arbitru a intervenit. “Eu trebuie să fiu mai calm indiferenet de decizii, arbitrii nu fac nimic cu intenţie”, a declarat Flavius Stoican la finalul meciului CSM Poli Iaşi-FC Steaua Bucureşti 1-1.

Flavius Stoican şi-a adus aminte şi de rezultatul de egalitate pe care l-a obşinut acum 3 ani pe Ghencea, pe când o antrena pe Dinamo. “Cu Dinamo eram outsider atunci când am făcut 1-1. Au o echipă execepţională. Bravo lor, fac cinste fotbaului românesc. Vreau să fim şi noi ca ei. E un campionat decshis şi va câştiga cine va fi mai bun. CFR şi FCSB au jucători valoroşi”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri