Sport

Flavius Stoican, bucuros după Dinamo – Gaz Metan 4-0: „Suntem pe drumul cel bun! Nu a fost atât de simplu cum arată scorul”

Flavius Stoican a fost bucuros după victoria categorică a lui Dinamo în confruntarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, fiind de altfel chiar prima victorie a sa de când a venit la echipă.
18.02.2022 | 22:20
Flavius Stoican bucuros dupa Dinamo  Gaz Metan 40 Suntem pe drumul cel bun Nu a fost atat de simplu cum arata scorul
ADVERTISEMENT

Tehnicianul „câinilor” speră ca victoria din meciul cu Gaz Metan să fie un punct de început pentru o revenire de formă a lui Dinamo, în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Flavius Stoican este încrezător și pentru următorul meci al lui Dinamo, care va fi în deplasare cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, bucuros după Dinamo – Gaz Metan Mediaș 4-0

Flavius Stoican a vorbit la finalul victoriei lui Dinamo în partida cu Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, fiind bucuros de evoluția elevilor săi.

Totodată, Flavius Stoican a spus că partida s-a simțit mult mai dificilă din teren față de cum arată scorul final: „Mă bucură că am tratat serios meciul, mă bucur că a marcat Bordușanu primul lui gol.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că a reușit Gabi Torje o dublă, mă bucur că a jucat bine Ivanovski, Matei. Trebuie să fim foarte atenți, suntem pe drumul cel bun.

Au avut și ei momente bune de joc, nu a fost atât de ușor cum arată scorul. Au simțit și jucătorii că nu e așa ușor, le-am spus și la pauză că 2-0 e un scor periculos”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim la fel de conectați!”

Trebuie să fim la fel de conectați, le-am spus și lor că ar fi păcat să nu continuăm cu încredere. Azi am câștigat mai mare încredere. Fără sacrificiu și fără încredere nu putem face nimic. 

Noi suntem conectați și vom face o partidă mare pe Arena Națională cu Rapid, chiar dacă Rapid pleacă favorită.

ADVERTISEMENT

Băieții sunt artizanii victoriei, ei sunt artizanii dacă Dinamo se va salva de la retrogradare”, a continuat Flavius Stoican.

„Nu suntem o echipă care să joace singură, trebuie să muncim mult și să scoatem echipa din starea asta. Facem ce putem cu toții să salvăm Dinamo de la retrogradare.

Când există concurență, crește și valoarea. E important că toți care intră pe teren, să ajute echipa”, a mai spus antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT