Sport

Flavius Stoican îl contrazice pe Ronaldo Deaconu înainte de Gaz Metan – FC U Craiova: „Nu e aroganţă, consider că încă sunt crispaţi”

Flavius Stoican l-a contrazis pe Ronaldo Deaconu înainte de Gaz Metan - FC U Craiova.
21.10.2021 | 19:24
Flavius Stoican il contrazice pe Ronaldo Deaconu inainte de Gaz Metan  FC U Craiova Nu e aroganta consider ca inca sunt crispati
ADVERTISEMENT

La finalul meciului cu Dinamo, Ronaldo Deaconu, cel care a înscris ambele goluri din victoria ardelenilor, a spus că urmează pentru echipa sa o serie de meciuri accesibile.

Declarația lui Deaconu nu a fost pe placul lui Flavius Stoican, care l-a contrazis pe starul lui Gaz Metan, declarând că nu le va fi ușor în Bănie.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican îl contrazice pe Ronaldo Deaconu înainte de Gaz Metan – FC U Craiova

Flavius Stoican l-a contrazis pe Ronaldo Deaconu înainte de partida dintre Gaz Metan Mediaș și FC U Craiova: Sper să nu mai fim pripiți în faţa porţii şi să luam deciziile corecte, pentru că sunt convins că vom avea situaţii de a marca. 

După meciul lor cu Dinamo, un jucător pe care eu îl apreciez foarte mult (n.r. Ronaldo Deaconu) a spus că pentru ei urmează un program facil. Atunci, e normal să le demonstrăm că nu le va fi uşor când vor veni în Bănie”.

ADVERTISEMENT

„Un meci greu, cu o echipă incomodă, în ultimele partide este pe val şi prin afirmaţiile lor, şi prin rezultate, chiar dacă au pierdut meciul de la CFR.

Atunci când jucăm acasă trebuie să avem spiritul ăsta. Și eu, ca antrenor, trebuie să le implementez jucătorilor, chiar dacă nu e uşor, să conştientizeze că această echipă înseamnă ceva în România”, a spus Flavius Stoican în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Nu e aroganță, eu consider că sunt încă crispați!”

Flavius Stoican a continuat și a explicat faptul că jucătorii săi au talent, dar au nevoie de mai multă luciditate în fața porții:

„Nu e aroganţă, eu consider că încă sunt crispaţi, pentru că am jucători cu talent.

Doar că acest talent trebuie să îl arătăm pe teren, nu doar la antrenament, acest talent trebuie să fie în concordanţă şi cu dorința, cu atitudinea, cu determinarea, ceea ce am văzut la Arad”.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci foarte dificil. Veneam după niște prestații bune. Urmează o serie accesibilă și sper să urcăm în clasament. Nu merităm să fim acolo jos”, a fost declarația lui Ronaldo Deaconu de la finalul meciului cu Dinamo, care l-a supărat pe Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT