Fotbal intern

Flavius Stoican, „îndrăgostit” de Kamer Qaka: „Randamentul echipei a crescut prin venirea lui”

04.09.2018 | 00:08
Flavius Stoican indragostit de Kamer Qaka Randamentul echipei a crescut prin venirea lui

Poli Iași nu a dat nicio șansă Concordiei Chiajna, iar moldovenii au defilat în etapa a 7-a, după ce au câștigat cu 3-0. Antrenorul Flavius Stoican se arată încântat de întoarcerea lui Kamer Qaka în Copou, dar și de Dylan Flores.

„Un jucător fabulos pentru mine, s-a văzut că aveam nevoie de el. Randamentul echipei a crescut prin venirea lui. Mi-am dorit foarte mult că el să revină. Oferă celorlalți încredere și le pune în valoare calitățile.

Cred foarte mult în Dylan Flores, dar toți sunt importanți pentru mine. Important este ca ei să-și facă treaba, iar eu le voi da încredere și entuziasm. Îl așteptăm la echipă și pe Platini, sper să revină cu mentalitatea de la începutul campionatului trecut.”

Flavius Stoican așteaptă readaptarea lui Kamer Qaka la Iași

Stoican susține că așteaptă cu încredere pauza prilejuită de meciurile naționalei pentru a ajuta la formarea echipei: „Nu am realizat multe, dar victoria era esențială, iar acum avem un moral mult mai bun. Este binevenită această pauză. Încă avem nevoie de timp pentru a-i integra pe cei noi”, a spus Stoican, la finalul partidei din Copou.

Politehnica Iaşi se află tot mai aproape de a-l readuce la echipă pe Luis Carlos Almada Soares “Platini”. Conform Ziarul de Iași, mijlocaşul în vârstă de 32 de ani ar fi semnat deja un contract pe un an cu echipa la care a jucat în stagiunea precedent. El a fost transferat în vară la clubul iranian Sanat Naft, care nu a achitat însă banii pentru transfer. Astfel, fotbalistul s-a reîntors în Copou. Platini va ajunge în Iaşi după acţiunea echipei naţionale a Insulelor Capului Verde la care participă în aceste zile.

În ceea ce îl privește pe Kamer Qaka, albanezul a adunat doar 381 de minute pentru FCSB, pe parcursul a şapte meciuri, şi nu a reuşit să contribuie la vreun gol în cele trei luni în care s-a aflat sub comanda lui Nicolae Dică.