Sport

Flavius Stoican insistă pentru Kamer Qaka: “Nu-mi iau gândul la el până nu-l văd plecat”

26.08.2018 | 08:40
Flavius Stoican insista pentru Kamer Qaka Numi iau gandul la el pana nul vad plecat

Flavius Stoican insistă pentru Kamer Qaka, jucătorul celor de la FCSB la care Gigi Becali se gândeşte serios să renunţe. Antrenorul lui FC Politehnica Iaşi nu vrea să îşi ia gândul de la mijlocaşul albanez cedat în această vară la vicecampioana României de care patronul “roş-albaştrilor” este nemulţumit.

Becali avea alte aşteptări de la acesta şi a anunţat recent că nu a trecut primele teste la care a fost supus: “Qaka este în teste. Nu prea le-a trecut pe primele. Ne mai gândim în cazul lui. Ar fi fost foarte bun la Dinamo. Eu voiam lângă Pintilii un jucător care atunci când are mingea se duce cu ea la picior, apoi pasează decisiv. Lui Nistor nu îi e frică”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Flavius Stoican insistă pentru Kamer Qaka

După ce Gigi Becali a încercat să-l ofere ca monedă de schimb pentru Dan Nistor de la FC Dinamo Bucureşti, iar mutarea nu s-a concretizat, Stoican a anunţat că încă nu s-a răzgândit în privinţa jucătorului şi aşteaptă ce decizie se va lua. Ultima posibilă destinaţie a lui Kamer Qaka este FC Voluntari, după cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate“Mi-l doresc pe Qaka şi acum. Până nu-l văd la Voluntari nu-mi iau gândul de la el. E un jucător la care eu ţin foarte mult. Un fotbalist care a crescut foarte mult la Iaşi”, a declarat Flavius Stoican.

„Mi l-aş dori din suflet. La momentul acesta este jucătorul FCSB-ului si pot spune doar că mi l-aş dori. Acum nu pot să spun dacă se va întâmpla. Noi îl aşteptăm. Asta e, dacă nu, mergem înainte. Este doar decizia conducerii FCSB. La noi la Iaşi a fost ţinut pe braţe, a avut linişte, a avut încredere, i-am oferit curaj, tot ce are nevoie un fotbalist cu reale calităţi. Qaka este un fotbalist care are calităţi”, a mai spus antrenorul lui FC Poli Iaşi.

Citeşte şi:

  • Gigi Becali e nemulţumit de Qaka: “Nu prea a trecut testele”
  • Kamer Qaka la FC Voluntari. Gigi Becali îl trimite la gruparea din Ilfov
  • Revine Kamer Qaka la Iaşi? Flavius Stoican: “Noi îl aşteptăm”
Flavius Stoican insistă pentru Kamer Qaka! Mijlocaşul în meciul de fotbal dintre Gaz Metan Mediaş şi FCSB din etapa a IV-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal Gaz Metan din Mediaş, duminică, 12 august 2018.
Flavius Stoican insistă pentru Kamer Qaka! Mijlocaşul în meciul de fotbal dintre Gaz Metan Mediaş şi FCSB

Stoican nu renunţă la Qaka şi aşteaptă să vadă dacă jucătorul va ajunge la FC Voluntari, acolo unde tocmai a fost numit un nou antrenor, pe Dinu Todoran: “Sunt a doua oară antrenor principal. Prima oară am făcut lotul cu Florin Marin. Acum este un lot nou. Daniel şi-a făcut selecţia, a avut încredere în jucători. I-am văzut, şi-au pierdut încrederea. Trebuie să le redăm încrederea, mai ales la acest prim meci, cu Craiova. Dar sunt jucători cu calitate. Situaţia din clasament este foarte nasoală. La începutul campioantului, obiectivul a fost play-off-ul, acesta este în continuare, dar trebuie să o luăm pas cu pas, mai ales primul meci, cel cu Craiova. Jucătorii pe care i-am adus eu cu Florin Marin aveau calitate: era Marinescu, era Cernat, era Maftei, adică jucători care în Liga I, din punctul meu de vedere, şi acum pot face diferenţa”-

1.000.000 de euro este cota lui Kamer Qaka, conform transfermarkt.com.