Fotbal intern

Flavius Stoican, nemulţumit după Poli Iaşi-Astra 1-1! “Am fost dezamăgit, puteam câştiga”

28.07.2018 | 23:56
Flavius Stoican, nemulţumit după Poli Iaşi-Astra 1-1!
Flavius Stoican, nemulţumit după Poli Iaşi-Astra 1-1

Flavius Stoican, nemulţumit după Poli Iaşi-Astra 1-1. Antrenorul formaţiei moldovene a analizat prestaţia jucătorilor săi în meciul jucat în etapa a doua din Liga 1 Betano. Acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa a ratat victoria, însă şi-a felicitat jucătorii pentru punctul obţinut.

“Au fost două reprize diametral opuse. Nu mi-a plăcut că am intrat timorați pentru această partidă, dar una peste alta, bravo jucătorilor pentru munca depusă! Sunt trist pentru că puteam să terminăm cu o victorie, dar cred că un egal reflectă realitatea de pe teren. Am fost dezamăgit că puteam să obținem victoria, chiar dacă nu am jucat așa cum mi-am dorit în prima repriză. În a doua repriză am schimbat sistemul”, a declarat Flavius Stoican.

Flavius Stoican, nemulţumit după Poli Iaşi-Astra 1-1

Flavius Stoican, nemulţumit după Poli Iaşi-Astra 1-1. Moldovenii vor juca împotriva lui FCSB în etapa a treia din Liga 1 Betano, iar antrenorul echipei din Copou a anunţat că jucătorii săi vor pune mari probleme. “Până acum am întâlnit două echipe din play-off, două echipe bune. Suntem mulțumiți că ne batem de la egal la egal cu echipele care vor în play-off. Pentru meciul cu FCSB, cu siguranță mergem să jucăm. Suntem o echipă care o să pună probleme”, a mai precizat Flavius Stoican.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri