Sport

Flavius Stoican, prima reacție după despărțirea de Dinamo: „M-am oprit pentru binele jucătorilor”

Flavius Stoican a făcut primele declarații după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo și a făcut dezvăluiri despre nebunia de la Dinamo din ultimele zile și presiunile care au dus la demiterea sa.
09.03.2022 | 13:41
Flavius Stoican prima reactie dupa despartirea de Dinamo Mam oprit pentru binele jucatorilor
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Flavius Stoican negociază rezilierea contractului cu Dinamo, iar Dusan Uhrin Jr. se va prezenta la următorul antrenament al „câinilor”.

Ce declara Flavius Stoican înainte de ședința în care care s-a decis rezilierea contractului cu Dinamo: „Voi spune tot ce s-a întâmplat”

Flavius Stoican a ajuns la birourile de la Dinamo și a intrat într-o ședință cu președintele Iuliu Mureșan și administratorul juridic al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, iar înainte a făcut câteva declarații scurte, în care amenința cu dezvăluiri.

ADVERTISEMENT


„Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete.

După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat. E un sentiment plăcut când văd că oamenii mă susțin. Nu mă dezamăgește nimic, învăț din fiecare situație”, a spus Stoican înainte de a intra în ședință.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Flavius Stoican la finalul ședinței în care a fost demis de la Dinamo

Dusan Uhrin Jr. va fi cel de-al cincilea antrenor din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 la Dinamo, după Dario Bonetii, Sorin Colceag, Mircea Rednic și Flavius Stoican.

Flavius Stoican a dezvăluit că a renunțat la postul de antrenor al lui Dinamo pentru a nu le face rău jucătorilor săi: „M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă.

ADVERTISEMENT

Merită toate aprecierile celor din fotbal. Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine.

Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a fost reacția lui Flavius Stoican după ședința de la Dinamo.

ADVERTISEMENT