Sport

Flavius Stoican pierde primul meci la Dinamo. Argeșenii au câștigat la pas, fără ca roș-albii să tragă vreun șut pe poartă. Video

Flavius Stoican a debutat cu stângul pe banca lui Dinamo. Cu noul antrenor la timonă, „câinii roșii” au pierdut cu scorul de 0-2 amicalul cu CS Mioveni.
12.01.2022 | 14:28
Flavius Stoican pierde primul meci la Dinamo Argesenii au castigat la pas fara ca rosalbii sa traga vreun sut pe poarta Video
Dinamo va juca un meci amical la Buftea cu CS Mioveni, 12 ianuarie, ora 12:30. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-01-2022
12:54

Rezultat prost, joc prost. Dinamo a dezamăgit la debutul lui Stoican

După ce amicalul cu Blejoi a fost amânat, iar Stoican le-a dat liber în weekend fotbaliștilor, Dinamo și-a măsurat forțele cu o contracandidată din Liga 1, CS Mioveni. Cu o serie de jucători indisponibili, dinamoviștii au pierdut cu scorul de 0-2 testul susținut împotriva argeșenilor. Echipa lui Stoican n-a tras niciun șut pe spațiul porții, iar diferența putea fi mult mai mare. În prima repriză, la scorul de 0-0, Mioveni a ratat un penalty, apărat de Eșanu.

Mai mulți jucători de bază au absentat de la partida jucată la Buftea. Ricardo Grigore este răcit, Torje este in izolare după ce s-a infectat cu COVID-19, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK, Steliano Filip se recuperează după accidentarea la gleznă. Străinii Iliev, Kenourgios și Nunic n-au fost nici ei incluși în lot de Stoican.

12-01-2022
10:31

Dinamo - CS Mioveni 0-2

Min. 83 – GOOOL CS Mioveni!!! Argeșenii dublează avantajul creat în prima repriză!

Min. 43 – GOOOL CS Mioveni!!! Jason William deschide scorul.

Min. 19 – Mihai Eșanu a apărat o lovitură de pedeapsă, pe care tot el a provocat-o.

Min. 1 – A început amicalul dintre Dinamo și CS Mioveni!

12-01-2022
09:47

Flavius Stoican nu i-a inclus în lot pe Filip și Iliev

Flavius Stoican debutează pe banca lui Dinamo în amicalul cu CS Mioveni. Plamen Iliev și Steliano Filip nu apar pe foaia de joc, dar cei doi nu sunt singurii care nu au fost incluși pentru testul cu argeșenii.

Nikos Kenourgios și Marko Nunic nu sunt nici în lot pentru acest meci. În schimb, s-a întors Gabriel Răducanu, care a fost împrumutat la Brăila, despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate că va reveni în „Groapă”.

Lotul lui Dinamo la amicalul cu CS Mioveni

Echipa de start: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, Radu – Răuța, Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski; Rezerve: Fara, Chioveanu, Giafer, R. Popa, Amzar, G. Crețu, Stan, Bani, G. Răducan.

Dinamo și-a anulat meciul amical cu CS Blejoi, iar antrenorul „câiniilor” își va vedea pentru prima oară jucătorii la treabă în meciul amical cu CS Mioveni

CS Mioveni se află pe locul 12 în Casa Pariurilor Liga 1, la nouă puncte în fața lui Dinamo, una dintre principalele contracandidate în lupta pentru salvare.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, debut la Dinamo în amicalul cu CS Mioveni

Partida dintre Dinamo și CS Mioveni se va disputa pe stadionul din cadrul bazei Federației Române de Fotbal de la Buftea, pe un teren sintetic, miercuri, 12 ianuarie, de la ora 12:30.

Astfel, este o bună ocazie pentru Flavius Stoican să îi vadă la lucru noile achiziții, fundașul central Răzvan Patriche și pe fundașul dreapta Marius Tomozei, dar și pe ceilalți jucători.

ADVERTISEMENT

Dinamo deschide „balul” în Liga 1 în noul an pe 21 ianuarie, de la ora 20:00, împotriva lui FC Argeș, echipă aflată pe locul al optulea în clasament, cu 27 de puncte.

Cu cine va mai disputa Dinamo un meci amical

Dinamo va mai disputa un meci amical în compania echipei Farul Constanța, pe terenul din baza de la Ovidiu, sâmbătă, 15 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Partida ar putea consemna debutul atacantului Robert Moldoveanu pentru „marinari”, chiar împotriva lui Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Până atunci, Dinamo se află în cantonament la baza de pregătire de la Săftica, renuțând la ideea de a efectua un cantonament în străinătate, soluție agreată de noul antrenor, Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Ce plecări se mai anunță de la Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate că portarul Plamen Iliev nu va mai continua la Dinamo, iar pe lista plecărilor se mai află și Nikolaos Kainourgios și Marko Nunic, la care s-ar putea adăuga și Constantin Nica.

FANATIK a aflat că Dinamo are o listă lungă de jucători, însă majoritatea evită să vină în Ștefan cel Mare de teama suporterilor: „Jucătorii sunt reticenţi şi speriaţi. Există discuţii cu mai mulţi, însă ele evoluează greu. Sunt îngrijoraţi de insolvenţă, de relaţia echipei cu suporterii, după episoadele cu Deian Sorescu şi autocarul. 

Avem speranţe, negociem, dar există şi aceste impedimente. Eu sper ca în scurt timp să mai avem măcar două răspunsuri”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru site-ul nostru.

Până în acest moment și-au mai reziliat contractele cu Dinamo doar Mihai Neicuțescu, Tomas Vestenicky și Petar Gluhakovic.

ADVERTISEMENT