Sport

Flavius Stoican, optimist după Rapid – Dinamo 1-1: „Sper ca acest punct să ne dea încredere”

Flavius Stoican s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi în derby-ul cu Rapid și a subliniat că punctul obținut îi va ajuta să capete încredere pentru următoarele meciuri.
26.02.2022 | 23:13
Flavius Stoican optimist dupa  Rapid  Dinamo 11 Sper ca acest punct sa ne dea incredere
ADVERTISEMENT

Rapid și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul etapei cu numărul 28 din Casa Pariurilor Liga 1, disputat sâmbătă seara, pe Arena Națională. Golurile au fost marcate de Cosmin Matei (26), după o gafă în lanț a apărării adverse și Jakob Vojtus (23), aflat la prima reușită în tricoul alb-vișiniu.

Flavius Stoican și-a încurajat elevii după remiza cu Rapid

Imediat după fluierul final, Flavius Stoican și-a exprimat convingerea că echipa sa a obținut un punct „de moral”, care îi va da încredere în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu două etape rămase din sezonul regulat, alb-roșii ocupă poziția a 14-a în clasament.

ADVERTISEMENT

E un punct de moral pentru jucători și pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. A fost un meci spectaculos, cu ocazii de ambele părți și sper ca acest punct să ne dea încredere. Galeria a împins Rapidul de la spate în anumite momente.

Nu știu dacă golul lui Matei a fost norocos. Important e că a urmărit mingea și a reușit să o bage în poartă, pentru că s-au mai văzut ratări din poziția respectivă.

ADVERTISEMENT

Am întâlnit o echipă foarte bună, care joacă, are trasee și este meritul antrenorului Mihai Iosif. Rapid n-a avut șansă în ultimele meciuri, dar este o echipă care joacă fotbal.

Noi trebuie să ne refacem, pentru că în mai puțin de 72 de ore ne așteaptă o nouă partidă grea, cu Sepsi. Ei vin după o înfrângere acasă”, a declarat tehnicianul dinamovist, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„Avem un lot destul de bun. Nu este ușor ca la fiecare săptămână să apară câte un jucător nou”

Totodată, acesta s-a arătat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, dar a subliniat că misiunea de a construi o echipă omogenă în condițiile în care în care acesta a fost schimbat aproape complet în iarnă nu este deloc ușoară.

Știam că până la urmă se vor rezolva lucrurile, pentru că Dinamo este o echipă iubită. Oamenii așteaptă rezultate.

ADVERTISEMENT

Nu mă bucur de răul altuia (n.r. despre situația de la Mediaș), pentru noi e bine că reușim pe teren, suntem o echipă echilibrată și tratăm fazele realist.

Avem un lot destul de bun, în care și banca de rezerve își spune cuvântul. Să știți că nu este ușor ca la fiecare săptămână să apară câte un jucător nou și noi să-l integrăm”, a conchis Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT