Sport

Flavius Stoican, primele contre cu suporterii lui Dinamo: ”Aici nu ești la Viitorul Pandurii!”

Flavius Stoican a fost numit antrenor principal la Dinamo în urmă cu exact o săptămână, după ce administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan a decis să-i rezilieze contractul lui Mircea Rednic.
28.12.2021 | 16:28
Flavius Stoican primele contre cu suporterii lui Dinamo Aici nu esti la Viitorul Pandurii
ADVERTISEMENT

Revenit pe banca echipei Dinamo, după o pauză de șase ani, Flavius Stoican are viață grea cu fanii roș-albilor.

Aceștia nu agreează decizia administratorului special, Iuliu Mureșan, de a-l demite pe Mircea Rednic, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, cum nu agreează nici instalarea lui Stoican în locul ”Puriului”.

ADVERTISEMENT

Ultrasii dinamoviști cer transparență totală și o mai bună comunicare

Fanii dinamoviști reuniți în Asociația ”Cătălin Hâldan” au transmis un comunicat în care își exprimă dezacordul cu privire la modul în care au ales să (nu) comunice administratorul special Iuliu Mureșan, respectiv noul antrenor al echipei Dinamo, Flavius Stoican.

”Cerem respect!

În atenția domnilor Mureșan și Stoican! Vă rugăm, nu ne confundați! Nici pe noi cu suporterii altor echipe la care ați activat în trecut, nici pe Dinamo alte cluburi de rând.

ADVERTISEMENT

A trecut mai bine de o săptămână de când Dinamo are antrenor, însă acesta nu a fost văzut și nici auzit de vreun suporter. În fotbalul mare un astfel de comportament este de neconceput!

Spre exemplu, Xavi a semnat cu Barcelona și în maxim 30 de minute era în conferința de presa pentru a-și anunța intențiile. Pentru ca asta înseamnă respect pentru suporteri. Nici Xavi și nici președintele clubului nu se comportă cu Barcelona de parcă ar fi propria lor jucărie.

ADVERTISEMENT

Faptul că la Dinamo de mai bine de o săptămână se tace ni se pare un lucru de prost augur. Iar dacă nu aveți un minim de respect pentru suporterul dinamovist, să dialogați cu el, să vă prezentați pe voi și ideile voastre, atunci Asociația ’Peluza Cătălin Hîldan’, în calitate de acționar al lui Dinamo vă somează public să o faceți!”

”Câinii” îi transmit lui Flavius Stoican să nu confunde Dinamo cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

”Ni se pare inadmisibil ca de mai bine de o săptămână presa să chinuie suporterul dinamovist cu știri de tipul: ’Pleacă Filip și Matei’, ’Filip și Matei revin la echipă’, ’Iliev a fost dat afară’, ’Iliev revine’, ’Dinamo nu își permite un cantonament în pauza de iarnă’, ’Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare cu un jucător dat afară de la UTA’. Și toate astea în timp ce oamenii de la Dinamo tac.

ADVERTISEMENT

Considerăm firesc să tratați Dinamo că pe un club mare, iar pe suporterii săi, în consecință. Așadar, comunicați domnilor! Spuneți-i suporterului dinamovist ce viziune aveți, ce planuri, și cum vreți să le duceți la îndeplinire. Nu ne puneți în fața faptului împlinit sperând că nu vom avea reacție! Nu ne tratați ca pe suporterii de la Hermannstadt, Poli Iași.

Nu luați acest mesaj ca pe o amenințare, ci ca pe o invitație la normalitate într-un club mare!

P.S.: Flavius, vorbele alea cu mâncatul de jar, cu omul care sfințește locul etc., sunt pentru suporterii Viitorului Pandurii”, au transmis fanii dinamoviști într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Asociației ”Cătălin Hâldan”.

Tăcerea oficialilor i-a învrăjbit pe suporteri

Lipsa unei întâlniri oficiale a noului antrenor cu fanii echipei, precum și lipsa informațiilor referitoare la strategia clubului Dinamo pentru partea a doua a sezonului, i-a înfuriat pe suporteri.

În mediul online mesajele nu sunt deloc încurajatoare pentru o relație de parteneriat între noul tehnician, Flavius Stoican, numărul unu din club, Iuliu Mureșan, și fani.

”Voi așa vreți să asigurați liniște la Dinamo? Acum? Când pe lângă liniște e nevoie și de unitate, de refacerea acelui întreg: antrenor, jucători, suporteri! Voi chiar nu realizați ce faceți? Prin comunicare de genul, nu faceți decât să amplificați furia suporterilor, atât!

De ce nu ați dat voi un comunicat în secunda doi după demiterea lui Rednic? De ce? Voi de ce ați tăcut? Sau poate voi știați, pentru că ați fost consultați, și nu va puteați expune atunci, și nu o faceți nici acum! Voi doar vă spălați pe mâini! Atât!

Eu nu o sa rup cardurile, o sa le păstrez, pentru că ele reprezintă o speranță de care s-au legat peste 15.000 de nebuni ca și mine, speranță pe care voi ați manipulat-o și v-ați bătut joc de ea!”, a transmis un suporter.

”Cum totul merge prost în țara asta, cum în toate domeniile întâlnim în conducere doar incompetenți, a venit rândul și echipei noastre. Nu au reușit să ne sape cu spaniolii, încearcă acum din interior”, a punctat un altul.

”Așteptam ce?? Ce o să mai plângem când vom retrograda și vom mai da vina unii pe alții. Ne jucăm cu focul grav!!!! Trebuia să convocați ședință în ziua în care Mureșan a decis de capul lui să facă asta. Tolerați o săptămână lucrurile astea ca și cum Mureșan este vreun stăpân aici. Mă rog, în stilul ăsta vor fi multe plânsete peste 6 luni”, a adăugat un suporter.

”Trebuie țineți cont și de părerile suporterilor că ei sunt principala sursă de venit, mulți și-au luat de la gură și și-au făcut carduri. Mureșan nu poate face de capul lui la noi! Dacă nu luați măsuri, suporteri își pierd și încrederea în voi!”, este un alt mesaj transmis de fani.

ADVERTISEMENT