Fotbal intern

Flavius Stoican, şef de galerie la Concordia – Poli Iaşi. Antrenorul a făcut show. Video

15.12.2018 | 12:06
Flavius Stoican sef de galerie la Concordia  Poli Iasi Antrenorul a facut show Video
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost şef de galerie la meciul jucat de Poli Iaşi pe terenul celor de la Concordia Chiajna, după ce antrenorul grupării din Copou a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF (Federaţiei Române de Fotbal) pentru două etape în urma eliminării din partida cu Dunărea Călăraşi.

Poli Iaşi s-a impus pe terenul celor de la Concordia Chiajna, scor 6-3, în etapa cu numărul 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar Flavius Stoican şi-a condus echipa spre victorie din tribună, acolo unde a făcut show pe parcursul celor 90 de minute. VIDEO AICI!

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost şef de galerie la Concordia – Poli Iaşi

Flavius Stoican nu a ţinut cont de faptul că afară ningea şi era foarte frig şi şi-a chemat jucătorii la finalul meciului cu Concordia Chiajna să se bucure împreună pentru cea de-a treia victorie consecutivă din această iarnă, cea care i-a dus pe moldoveni până pe locul 8, cu 27 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Flavius Stoican a fost implicat într-un scandal la meciul câştigat de Poli Iaşi pe terenul lui FC Botoşani, scor 2-1, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano. Antrenorul moldovenilor din Copou l-a făcut “maimuţoi” pe Croitoru în timpul meciului şi a fost eliminat. Comisia de Disciplină a decis ca Flavius Stoica să fie suspendat două etape şi a primit o penalitate de 360 de lei. De partea cealaltă, Marius Croitoru, directorul sportiv de la FC Botoşani, a primit o suspendare de o lună şi o amendă de 640 de lei.

ADVERTISEMENT
Jucătorii lui Poli Iaşi se bucură la finalul meciului cu Concordia Chiajna
Jucătorii lui Poli Iaşi se bucură la finalul meciului cu Concordia Chiajna

Poli Iaşi vrea să prindă play-off-ul

După 20 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, Poli Iaşi se află pe locul 8, cu 27 de puncte, la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu. Moldovenii au 8 victorii, 3 remize şi 9 înfrângeri. În runda cu numărul 21, ultima din anul 2018, gruparea din Copou va primi vizita formaţiei FC Voluntari, vineri, 21 decembrie, de la ora 17.30.

  • 27 de puncte are Poli Iaşi după 20 de meciuri jucate în Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019