Stoican şi alţi 29 de antrenori români participă la un curs organizat de UEFA

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
21/04/2014, 09:15
Stoican şi alţi 29 de antrenori români participă la un curs organizat de UEFA

Treizeci de antrenori români cu licenţă PRO, între care şi Flavius Stoican, Claudiu Niculescu şi Adrian Iencsi, vor participa, la Nyon, la un curs organizat de UEFA.

Tehnicienii vor pleca la Nyon marţi dimineaţă, la ora 08.10.

Delegaţia română va fi condusă de directorul tehnic FRF, Anghel Iordănescu, şi de şeful Şcolii de antrenori, Dan Apolzan. “Ei vor fi însoţiţi de nu mai puţin de 30 de antrenori, printre care se vor regăsi şi Flavius Stoican, Claudiu Niculescu, Adrian Iencsi, Costel Enache, Eugen Trică, Eric Linkar, Constantin Schumacher, Bogdan Andone, Florin Motroc”, se arată pe site-ul FRF.

Antrenorii vor reveni în România vineri noaptea. “Printre numeroasele teme ale cursului, două atrag atenţia. Tehnicienii români vor fi puşi în ipotetica situaţie de a o antrena pe Benfica şi de a încerca să obţină o victorie în faţa lui Juventus, lucrînd la faza de atac. Mai întîi la tablă, după care cu exerciţii tactice pe terenul de joc. A doua temă interesantă este analizarea unui meci de Europa League pe care îl vor viziona în direct pe un ecran uriaş”, menţionează frf.ro, citat de Mediafax.

Alături de antrenorii români mai participă la curs tehnicieni din Danemarca, Belarus şi Croaţia. Acesta este al patrulea an de cursuri, dar România participă în premieră.

 

Închide ×