Sport

Flavius Stoican și Florin Răducioiu, prezentați oficial la Dinamo! Primele declarații. Video

Flavius Stoican și Florin Răducioiu au oferit primele declarații în calitate de antrenor principal și team manager al lui Dinamo despre situația dificilă în care se află echipa.
05.01.2022 | 12:55
Flavius Stoican si Florin Raducioiu prezentati oficial la Dinamo Primele declaratii Video
FANATIK a fost prezent la conferința de prezentare a lui Flavius Stoican și Florin Răducioiu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate venirea lui Florin Răducioiu la Dinamo și faptul că va fi prezentat alături de noul antrenor al echipei, Flavius Stoican.

Florin Răducioiu și Flavius Stoican au susținut o conferință de presă alături de președintele Iuliu Mureșan, iar FANATIK a aflat că antrenorul a început curățenia la Dinamo la nivel de lot și staff.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu, Flavius Stoican, prima conferință de presă la Dinamo

Florin Răducioiu a vorbit despre revenirea la Dinamo și e sigur că va reuși să aducă un plus la echipă, iar „câinii” se vor salva de la retrogradare.

„Am acceptat să mă întorc într-un moment dificil și e o provocare. E un club care mi-a oferit totul și iată, mă intorc după atâția ani în calitate de team manager. Pot să îi ajut pe băieți și pe Mister. Trebuie și am datoria să ajut în aceste momente dificile.

ADVERTISEMENT

Prezentul nu este prea frumos, m-am reîntors după atâția ani la Dinamo. Evident, sunt bucuros și o să încerc să-l ajut pe Flavius. S-a vorbit despre o stare de spirit, cred ca asta e foarte important. Timpul este inamicul nostru, avem nevoie de rezultate. Cred că rezultatele se pot obține prin această stare de spirit.

Sunt convins că echipa va reuși cu noul antrenor. Avem nevoie să câștigăm meciurile cu orice preț. Avem nevoie de starea de spirit care să ne dea un plus să câștigăm meciurile și să ne salvăm. Asta e realitatea. Au fost probleme de natură contractuală cu Superbet. A fost singurul impediment, dar nu mai contează. Sunt alături de acești oameni.

ADVERTISEMENT

Deobicei sunt optimist, cum e și Flavius. Echipa evident că a avut probleme dar nu știu dacă merită poziția în clasament. În ultimele meciuri am avut și foarte mult ghinion. Trebuie să schimbe atitudinea și ce arată pe teren. Au fost mari probleme. Vor fi jucători care vor pleca și vor veni alții. Toată lumea trebuie să ajute acest club pentru a ne salva. Va fi foarte greu dar îmi plac aceste provocări.

Îmi plac mai mult faptele, nu vorbesc foarte mult. E foarte important acest început, partea a doua a campionatului. Contează faptele, care se pot obține prin muncă, prin perseverență, printr-o mentalitate de învingător. Sunt sigur că Mister (Flavius Stoican – n.r.) le va transmite asta băieților”.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan spune că Sorescu va pleca dacă Dinamo va primi o ofertă avantajoasă

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a dezvăluit lista plecărilor de la Dinamo: „Am reziliat cu Vestenicky, cu Gluhakovic și în această dimineață cu Mihai Neicuțescu și preparatorul fizic, Antoce.

Am vorbit cu Deian Sorescu și era bine. Dacă va veni o ofertă și avem discuții cu un club din străinătate și îi vom da drumul să plece dacă ni se vor satisface niște cerințe. E un jucător foarte bun și nu merita să pățească așa ceva.

Îi rog pe suporteri și doar dacă ne vom susține reciproc putem câștiga meciurile. Mizez pe ajutorul lor și avem mare nevoie de liniște și susținere. Deian e al patrulea golgheter al campionatului și dacă nu va pleca își va aduce aportul în continuare. Sper să fie mult mai bine pus în valoare de Mister.

Nu ne putem lua după suma aceea de pe transfermarkt. Nu cred că e realistă dar mie nu îmi place să vorbesc despre bani. Suma trebuie trecută prin Comitetul Creditorilor. Dacă îl dăm cu un milion trebuie să vedem să nu creem o pagubă pentru club”. 

Flavius Stoican discuții individuale cu fiecare jucător. Steliano Filip, Cosmin Matei și Torje vor continua la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo a anunțat și ce se va întâmpla cu Steliano Filip, Cosmin Matei și Gabi Torje și confirmă faptul că ei vor continua la Dinamo: „Da, vor rămâne toți! Am vorbit cu Steliano Filip și mi-a spus simplu și sec că vrea să rămână la Dinamo.

O să am o discuție cu fiecare jucător nu numai cu Deian. El a dat randament ca mijlocaș lateral. Rămâne de văzut și unde va avea nevoie echipa. Eu am nevoie de Sorescu să fie jucătorul pe care îl așteaptă toată lumea.

Oamenii nu mai au răbdare nici dacă vine Mourinho. Gândul nostru trebuie să fie doar la fotbal. Avem un număr foarte mic de puncte și nu suntem văzuți cu ochi buni. 

Este o posibilitate. Vom vedea dacă va fi posibil. Am vorbit deja ieri cu cineva și rămâne de văzut. Voi discuta cu Flavius Stoican și Iuliu Mureșan și vom vedea”, au declarat cei trei în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT