Sport

Flensburg – Dinamo 37-30, în Liga Campionilor la handbal masculin. Înfrângere grea pentru „dulăi”, play-off-ul e tot mai departe. Video

În etapa a 7-a a grupei B a Ligii Campionilor la handbal masculin, Dinamo a pierdut clar pe terenul lui Flensburg și s-a îndepărtat de locul 6, care asigură prezența în play-off
17.11.2021 | 22:46
Flensburg  Dinamo 3730 in Liga Campionilor la handbal masculin Infrangere grea pentru dulai playofful e tot mai departe Video
ADVERTISEMENT
17-11-2021
21:24

Dinamo a căzut pe ultimul loc în clasament după înfrângerea de la Flensburg

Dinamo a fost egala lui Flensburg doar o repriză, dar a cedat apoi total controlul în partea secundă, pierzând cu un categoric 30-37 un meci ce putea fi decisiv pentru calificarea în play-off. În urma acestui eșec, coroborat și cu victoria lui Motor Zaporoje în fața lui Veszprem (29-27), echipa lui Xavi Pascual a coborât pe ultimul loc în clasament, la jumătatea competiției.

17-11-2021
19:43

Flensburg - Dinamo 37-30

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 60: 37-30. Final de meci. Victorie categorică a gazdelor, după o prestație slabă a lui Dinamo în repriza secundă.

Min. 55: 32-26. Diferența de pe tabelă începe să crească în favoarea lui Flensburg.

Min. 50: 30-25. Germanii se desprind în câștigători cu zece minute înainte de final.

Min. 45: 26-22. Flensburg are în continuare un avantaj de 4 goluri pe tabelă.

Min. 42: 23-19. Gazdele dețin controlul în repriza secundă, Dinamo nu reușește să mențină ritmul.

Min. 38: 20-17. Flensburg își mărește avansul pe tabelă.

Min. 35: 17-15. Început mai bun de repriză secundă a lui Flensburg, care se desprinde la două goluri.

Min. 30: 14-14. Cele două echipe intră la cabine la egalitate.

Min. 26: 12-12. Echipa antrenată de Xavi Pascual recuperează un deficit de 5 goluri.

Min. 23: 11-10. Dinamo pare că-și revine și se apropie la un gol.

Min. 20: 11-8. Dinamo reușește să mai reducă din diferență.

Min. 13: 8-3. Cădere inexplicabilă a dinamoviștilor și gazdele se duc la 5 goluri distanță.

Min. 10: 4-3. Gazdele își mențin avansul de un gol.

Min. 6: 3-2. Germanii trec în avantaj după ce au fost conduși.

Min. 4: 2-2. Început echilibrat de meci.

Min. 1: A început partida.

Meciul Flensburg – Dinamo are loc miercuri, 17 noiembrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 7-a a grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin. Este o partidă extrem de importantă în tentativa „dulăilor” de a se califica în optimile de finală ale competiției.

Unde se joacă meciul Flensburg – Dinamo

Întâlnirea Flensburg – Dinamo se desfășoară miercuri, 17 noiembrie, de la ora 21:45, în Flens Arena, capacitate 6.300 locuri, din orașul Flensburg, situat în nordul Germaniei, în regiunea Schleswig-Holstein, fiind al treilea oraș al regiunii după Kiel și Lubeck.

ADVERTISEMENT

La meci pot intra doar spectatorii care prezintă certificatul verde cu schema de vaccinare completă și doar în procent între 40-60 la sută din capacitatea arenei, ca urmare a faptului că Germania se confruntă din nou cu un număr ridicat de infecții cu COVID 19, în această țară gradul de vaccinare a populației fiind de 65 la sută.

Cine transmite partida Flensburg – Dinamo

Partida Flensburg – Dinamo se joacă miercuri, 17 noiembrie, de la ora 21:45, în Flens Arena din localitatea cu același nume și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canelele Digi Sport 2, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este un meci extrem de important pentru ambele echipe, ale căror obiective sunt comune, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Echipa germană era văzută înainte de startul grupei drept una dintre candidatele la calificarea directă în sferturi de pe primele două locuri, dar parcursul neașteptat de slab a adus-o în incredibila postură de lanternă roșie.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Flensburg – Dinamo

Antrenorul bucureștenilor, spaniolul Xavier Pascual, nu are probleme grele de lot înaintea crucialului meci de la Flensburg. Va lipsi, dar acest lucru era deja știut de mai bine de două săptămâni, pentru că va fi o pauză mai lungă, până la final de an, portarul iranian Saeid Heidarirad.

ADVERTISEMENT

Important este că pe teren se vor afla toți jucătorii de la care se așteaptă înscrierea a cât mai multor goluri, spaniolul Carlos Gurbindo, brazilianul Raul Nantes, germanul Christian Dissinger sau tunisianul Amine Bannour.

Flensburg e mai degrabă o echipă daneză decât germană!

„Alb-roșiii” nu au reușit să facă nici un punct din cele trei deplasări jucate până acum, cedând la scor, 41-30, în fața lui PSG, onorabil la câștigătoarea ultimei ediții a Ligii Campionilor, Barcelona, 36-32, și dramatic la Zaporoje, în Ucraina, 28-27. Au produs însă adevărate seisme în Ștefan cel Mare, cu succesele asupra superfavoritelor Vive Kielce și Veszprem.

ADVERTISEMENT

Acum, vor avea în față o echipă pentru care locul 8 este o situație de conjunctură nefericită, pentru că în realitate antrenorul Maik Machulla are un lot foarte valoros, din care fac parte doar cinci germani. Baza sunt danezii, șapte la număr, pe toate posturile, urmați de trei suedezi, doi norvegieni, deci 12 nordici, un bosniac și un islandez.

Cote la pariuri pentru jocul Flensburg – Dinamo

Pentru bookmakeri CV-ul lui Flensburg, câștigătoare a Ligii Campionilor în 2014, este net superior lui Dinamo și germanii au primit cota 1,25 pentru a se impune. O nouă lovitură a „dulăilor” înseamnă o cotă de 5,00, în timp ce egalul, rar în handbal, are cotă 12,00.

Pentru a avea șanse reale să încheie în primele șase echipe din grupă și astfel de a juca optimile de finală, Dinamo trebuie să scape de două rivale. Momentan, germanii sunt ultimii, cu 3 puncte, Dinamo și Motor Zaporoje au unul mai mult, iar Porto și PSG au câte 5 puncte.

ADVERTISEMENT