Pariuri sportive

FLEXI-RETRAGERI ŞI PRELUNGIRI ÎN AGENŢIILE SUPERBET! / ÎNCASĂRI RAPIDE ŞI PROGRAM EXTINS LA SUPERBET ÎN AGENŢII SELECTATE!

Superbet face primele mutări după câştigarea premiului pentru "Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est" la gala CEEGC, cel mai important eveniment din domeniul...
01.10.2017 | 11:40
FLEXIRETRAGERI SI PRELUNGIRI IN AGENTIILE SUPERBET  INCASARI RAPIDE SI PROGRAM EXTINS LA SUPERBET IN AGENTII SELECTATE

Superbet face primele mutări după câştigarea premiului pentru “Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est” la gala CEEGC, cel mai important eveniment din domeniul Betting & Gaming din regiune.

JOCI ORIUNDE, ÎNCASEZI CÂŞTIGUL UNDE AI NEVOIE DE EL!

Începând cu luna aceasta, pariorii îşi pot încasa în oricare dintre cele peste 600 de agenţii Superbet câştigurile de până la 1.000 Lei, indiferent de agenţia la care au pus biletul câştigător!

Viteza în care se trăieşte azi pasiunea pentru sport şi jocuri a determinat compania să intensifice aventura clienţilor în oricare dintre cele peste 600 de agenţii pe care operatorul le deţine în România. Biletele câştigătoare puse la agenţia din cartier pot fi achitate de o agenţie din apropierea serviciului, sau biletele câştigătoare puse într-un moment de maximă inspiraţie la o agenţie aflată aproape de o staţie de metrou, de o gară sau un alt punct de tranzit, vor putea fi încasate în oricare altă agenţie. Iar Superbet se mândreşte cu o reţea cu acoperire naţională dedicată Superpariorilor. Aceştia au mereu aproape o agenţie în care să îşi încaseze câştigurile.

PRIMELE AGENŢII ÎN CARE SE INTRĂ ÎN “PRELUNGIRI”!

Experienţa Superbet se va îmbogăţi. Mai multă adrenalină, mai multe pariuri şi mai multe amintiri alături de prieteni. Câteva zeci de agenţii vor funcţiona cu program extins până la miezul nopţii!

Pariurile “contra” se vor pune direct în agenţie, mai rapid şi mai inspirat, în timpul marilor meciuri! Asta pentru că de acum înainte, pariorii şi jucătorii la sloturi vor putea să se bucure mai mult de inspiraţia şi pasiunea lor. Vor putea vedea şi paria live în agenţie pe meciurile din Champions League, Europa League, derby-urile din cele mai pariate campionate. Nu mai vorbim de faptul că se vor putea juca mai mult la sloturile preferate, în căutarea jackpot-urilor, zonale şi a celui mai generos jackpot naţional: X Jackpot. Bucureşti, Craiova, Bacău, Brăila, Buzău, Galaţi, Focşani şi Râmnicu Sărat sunt primele oraşe în care programul unor agenţii selectate se prelungeşte. 42 de agenţii din aceste 8 oraşe vor funcţiona cu program extins: 10:00 – 24:00.

PONT: PROFITAŢI CÂT MAI DES DE ACESTE DOUĂ SCHIMBĂRI!

Zilnic, în cele peste 600 de agenţii Superbet vă puteţi transforma în câştig pasiunea pentru sport şi jocuri.