ADVERTISEMENT
Life

Flick a renunțat la burlăcie. Domnul Rimă s-a însurat cu Denisa Hodișan. Primele imagini

Autor: Alexa Serdan | 30.08.2020 | 11:59
Flick a renunțat la burlăcie. Domnul Rimă s-a însurat cu Denisa Hodișan. Primele imagini
Flick a renunțat la burlăcie. Domnul Rimă s-a însurat cu Denisa Hodișan. Primele imagini. Sursa foto: Facebook.com

Flick, pe numele real Filcea Sebastian Andrei, avea de gând să se așeze la casa sa încă de la anul trecut când nu se știa nimic despre misterioasa logodnică. Iată că Domnul Rimă s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale, nimeni alta decât Denisa Hodișan, câștigătoare a titlurilor Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Ceremonia a avut loc departe de România, pe o plajă superbă din Creta, evenimentul fiind unul ținut secret până în ultima clipă. Flick și iubita sa nu au dorit să vorbească despre acest subiect și inclusiv nașii de cununie au crezut că este vorba de o glumă.

Anunțul căsătoriei a fost făcut de omul de radio care a postat în mediul online și câteva imagini de la locul „faptei”. Dezvăluirea a fost făcută în versuri, așa cum ne-a obișnuit până acum Domnul Rimă.

ADVERTISEMENT

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit civil, pe o plajă din Creta

„De azi, în fiecare zi, / Am să îți țin în mână mâna / Și-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!❤️”, a scris Flick pe contul de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de proaspăta lui soție.

La rândul ei, frumoasa șatenă, Denisa Hodișan, a postat un mesaj, tot în versuri, în dreptul lor lăsând și câteva emoticoane care reprezintă un inel de logodnă, o inimă, dar și… o lebădă.

ADVERTISEMENT

„De azi, în fiecare zi / Am să te strâng la piept întruna / Și am să fiu unde-ai să fii / Din august, … pentru totdeauna!❤️”, este postarea făcută de Miss Planet 2019.

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit
Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit pe o plajă din Creta. Sursa foto: Instagram.com

Cine au fost nașii de cununie. Au crezut că este o glumă

Daniel Buzdugan a mărturisit în mediul online că a aflat că este naș de cununie cu o zi înainte de ceremonia civilă dintre Flick și Denisa Hodișan. Omul de radio se află în vacanță în Grecia și a aflat cu surprindere că Domnul Rimă și iubita sa vor ateriza în Creta pentru a se căsători.

ADVERTISEMENT

Inițial, Buzdu a crezut că este vorba de o farsă, însă în cele din urmă s-a lămurit asupra situației când a văzut că Flick este serios. Așadar, omul de radio și soția sa, Monica, au fost „nași fără de veste”, dar cu toate acestea s-au bucurat enorm să le fie aproape celor doi.

Domnul Rimă a renunțat la burlăcie
Domnul Rimă și Denisa Hodișan, ceremonie civilă secretă. Sursa foto: Instagram.com
„Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)
La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție!
Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa!
Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!”, este mesajul lăsat de Daniel Buzdugan pe contul de Facebook.
Daniel Buzdugan și soția sa, nași de cununie
Daniel Buzdugan și soția sa, nași de cununie la ceremonia lui Flick cu Denisa Hodișan. Sursa foto: Facebook.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!