Life

Flick așteaptă să devină tată. Ce emoții îi dă, zi de zi, soției sale, Denisa: ”Fiecare lucru se întâmplă cu un scop”

Flick este nerăbdător să devină tată, iar până în momentul în care se va naște copilul pe care îl va avea alături de Denisa, soția lui, are grijă ca frumoasa fostă Miss să se bucure de momente minunate.
21.06.2022 | 15:00
Flick asteapta sa devina tata Ce emotii ii da zi de zi sotiei sale Denisa Fiecare lucru se intampla cu un scop
Flick este nerăbdător să devină tată, el și Denisa, soția lui, fiind curioși cu privire la sexul copilului pe care îl vor avea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Flick, Sebastian Andrei Filcea pe numele lui real, este nerăbdător să devină tată alături de frumoasa lui soție, Denisa, femeia cu care s-a căsătorit în 2020. Fostă Miss Planet 2019, Denisa pare să fi reușit să îl facă pe Flick să îi fie dedicat total, iar simpaticul om de radio are grijă ca, în fiecare dimineață, să îi dea emoții serioase, tânăra așteptând cu nerăbdare să se bucure de poeziile compuse special pentru ea.

Flick și soția lui, Denisa, relație plină de emoții

Flick a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre momentul în care va deveni tată alături de Denisa, femeia cu care s-a căsătorit acum doi ani și care a reușit, în 2019, să devină Miss Planet.

ADVERTISEMENT

”Ne pregătim de marele moment. Așteptăm și ne bucurăm de fiecare clipă. Vara asta va fi”, ne-a dezvăluit fostul om de radio, emoționat la gândul că va deveni tată alături de soți lui.

Denisa, soția lui Flick, ne-a mărturisit nu doar că este nerăbdătoare să nască, ci și că arde de curiozitate să afle sexul copilului. Iar asta pentru că, în urma înțelegerii cu medicul care are grijă de sarcina ei, cei doi viitori părinți vor avea o… surpriză.

ADVERTISEMENT

”Ne-am gândit la nume. Pentru că nu știm ce va fi, fetiță sa băiat. Am discutat doar în principiu. Vom vedea ce va fi. Atunci vom lua decizia finală. Aflăm abia la naștere ce va fi. Toate la timpul lor”, ne-a destăinuit Denisa, soția lui Flick.

Ce surpriză îi pregătește Flick soției sale pentru momentul nașterii

Flick a mărturisit, pentru FANATIK, că până acum nu a discutat prea multe cu amicii săi care au copil despre momentul în care va deveni tatăl unui bebeluș. Și, din acest motiv, nici nu este prea speriat, iar viitorul său, atunci când vine vorba de sacrificii pentru copilaș sau momentele în care va trebui să schimbe scutece nu este prea clar.

ADVERTISEMENT

”Prietenii nu mi-au prea zis cum va fi, pe viitor, dacă voi pierde ceva. Sunt etape și etape ale vieții, dar deja mi-e dor de bebeluș, abia aștept momentul acela în care îl voi vede ași îngriji. Iar eu etapa aceea (de distracție, n. red.) mi-am consumat-o, iar primordial este relația  noastră, copilul. Acestor lucruri mă dedic. Restul pot fi puse la și altele…”, ne-a spus, în exclusivitate, Flick.

Evident, până să se nască bebelușul lui și al Denisei, Flick a compus și o poezie, urmând ca, în momentul în care va deveni tată, doar să o adapteze în funcție de sexul copilului.

ADVERTISEMENT

”M-am gândit la o poezie pentru copil, oricum mă gândesc în fiecare moment la o poezie despre trecut sau despre prezentul poveștii noastre. O să fie cu poezie”, ne-a mai spus Flick, fără să dezvăluie însă niciun vers dedicat viitorului copil.

Flick, un romantic incurabil! Zi de zi, el scrie poezii pentru Denisa

În schimb, a mai mărturisit fostul om de radio pentru FANATIK, în fiecare dimineață are grijă să își surprindă soția cu versuri dedicate momentului. Iar Denisa, cu emoție, ne-a citit cea mai recentă operă a soțului ei. A recunoscut că, în fiecare dimineață, este nerăbdătoare să vadă ce a mai ”produs” romantismul lui Flick.

”Azi dimineață mi-a scris o poezie, el e un romantic. Mi-a scris așa:

`Ne-am întors în anotimpul în care tu mi-ai spus Da

Și dacă aș întoarce timpul, eu aș face tot așa

Te-aș mai lua din nou de mână

Și aș fugi iar către mare

Ca să facem împreună visul ăsta iar să zboare

Te iubesc`, a recitat poezia, vizibil emoționată, pentru FANATIK, Denisa, soția lui Flick.

Flick nu regretă că a plecat de la Radio ZU

Plecat de la Radio ZU, demisia sa provocând adevărate controverse, Flick a mărturisit pentru FANATIK că nu regretă niciun moment momentul în care a decis să iasă din agitata lume a emisiunilor pe care le avea. ”Am plecat de la Radio Zu. Sincer, cred că fiecare lucru se întâmplă cu un scop. Acum nu mi-e dor. Am timp să ne bucurăm de ce facem acum”, a explicat Flick.

Ba chiar, a mai mărturisit fostul om de radio, acum reușește să trăiască momente minunate alături de soția lui și să se concentreze asupra viitorului. ”Cel mai frumos moment pe care l-am trăit împreună este următorul. Sufletele noastre se ating în fiecare zi”, a explicat Flick.

De altfel, atunci când vorbește de relația pe care o are cu Denisa, Flick este foarte ilustrativ cu privire la momentele lor împreună. ”Nu aș spune că să suntem perfecți. Să spună alții asta. Dar, noi cu noi, la cum merge relația, suntem relația perfectă”, a mai spus Flick pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT