Life

Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan, surpriză de proporții! Ce au primit după nuntă

20.10.2020 | 16:01
Flick Domnul Rima si Denisa Hodisan surpriza de proportii Ce au primit dupa nunta
Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan, surpriză de proporții! Ce au primit după nuntă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan au ajuns la altar în urmă cu o săptămână și sunt mai fericiți ca niciodată. Ziua a fost una memorabilă nu doar pentru că acum sunt căsătoriți religios, dar și pentru că au avut parte de o surpriză de proporții.

Preotul care s-a ocupat de cununia lor este cel care le-a făcut un cadou neașteptat, așa cum relatează spynews.ro. Aceștia au fost foarte fericiți, mai ales că și slujba a decurs ca la carte.

ADVERTISEMENT

Flick s-a căsătorit cu Denisa la doar câteva luni de când a cunoscut-o, însă cununia civilă a avut loc acum câteva luni și a fost secretă, departe de plaiurile mioritice.

Flick și Denisa Hodișan, surpriză de proporții!

Flick și Denisa Hodișan au avut parte de cea mai frumoasă nuntă, mai ales după cununia religioasă ca la carte pe care le-a oferit-o preotul. Deși s-au căsătorit civil acum două luni, cei doi nu au mai avut răbdare și au decis să-și unească destinele în fața Domnului.

ADVERTISEMENT

Nici de data aceasta nu și-au dezvăluit planurile de nuntă, iar totul a fost secret. Petrecerea a fost una restrânsă, alături de familie și prieteni, mai ales din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cei doi soți au vorbit despre nuntă după ce a avut loc.

Gazda de la Radio ZU a mers împreună cu soția sa în platoul emisiunii Xtra Night Show și au oferit detalii legate de marele eveniment. Slujba religioasă le-a plăcut foarte mult și s-au simțit excelent.

ADVERTISEMENT

S-au cunoscut în timpul pandemiei și s-au căsătorit la scurt timp. Au respectat măsurile impuse de autorități și s-au limitat la 50 de invitați la petrecere. Între ei există o legătură strânsă și sunt foarte fericiți, chiar dacă totul a fost făcut în grabă.

“Noi ne-am cunoscut în pandemie. Totul s-a întâmplat în pandemie și trăim ca atare. Ne-am asumat că o să fie în parametrii legali totul. Am avut 50 de invitați cu totul. Avem două perechi de nași. Două familii cu câte doi copii. Oameni realizați personal”, a declarat Flick în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Preotul care s-a ocupat de cununie le-a oferit un cadou pe măsură, pe care amândoi l-au apreciat. Nu este însă un cadou material, ci o poezie despre povestea lor de dragoste. Cadoul a fost primit cu zâmbetul pe buze de către mici și nu se așteptau la așa ceva.

Din moment de Flick este pasisonat de rime, preotul a decis să fie original și să-l impresioneze. Misiunea a fost un succes, mai ales că poezia a fost alcătuită din 15 strofe, dovadă că cei de la biserica din Oradea unde s-au cununat au dat dovadă de implicare.

“Ne-a plăcut foarte tare cununia religioasă din Biserică. Dacă nu ești implicat, devine plictisitor. În final, preotul de la Oradea a avut o poezie de vreo 15 strofe. Și o poezie foarte reușită, scrisă de cineva din anturajul lui”, a adăugat Flick.

Denisa Hodișan s-a îmbrăcat cu o rochie vaporoasă la nuntă, iar partenerul ei a fost un adevărat cavaler și a optat pentru un costum negru foarte elegant. După slujba presărată cu surprize, mirii au mers alături de invitați la un restaurant din Oradea și s-au distrat până la miezul nopții.

ADVERTISEMENT