Life

Flick Domnul Rimă și iubita lui, plini de spumă, într-o fotografie prea intimă pentru Instagram

26.07.2020 | 20:06
Flick Domnul Rima si iubita lui plini de spuma intro fotografie prea intima pentru Instagram
ADVERTISEMENT

Flick Domnul Rimă și-a asumat relația cu Denisa Hodișan, fostă Miss cu mai multe diplome în palmares.

Cei doi sunt mai fericiți ca oricând, însă ultimele fotografii pe care le-au postat i-au arătat mult prea intimi pentru Instagram.

ADVERTISEMENT

Omul de radio și partenera lui de viață sunt lipsiți de inhibiții și s-au pozat îndrăzneț.

Flick Domnul Rimă și iubita, dezbrăcați de secrete 

Pentru că are o iubită model, Flick Domnul Rimă se lasă fotografiat în ipostaze care mai de care mai deocheate. Ultima postare demonstrează că cei doi trăiesc intens și pasional dragostea pe care o au de aproape un an.

Cu silicoanele din dotare și cu trupul tras ca prin inel, Denisa Hodișan s-a lăsat spălată pe cap de către iubitul ei, iar împreună au vizionat un film într-un cadru romantic. Ce a urmat doar ei pot să ne spună …

ADVERTISEMENT

Oricum, tinerii îndrăgostiți sunt în vacanță în Marabella, Spania, unde se bucură de soare și mare.

 

View this post on Instagram

 

I love it when he tells me poems while washing my hair 💌 🖌 @flick_domnulrima #mine #romantic #manofmydreams #couplegoals #heart #happy #love #photooftheday #poet #king #couple #life #lifegoals #lifestyle #luxurylifestyle #moments #priceless #bubbles

A post shared by Denisa Hodisan (@11denisahodisan11) on

Implicată într-un scandal amoros cu Alexandra Becali

Deși pare că e străină showbiz-ului românesc, fosta Miss Planet s-a infiltrat cu ceva timp în urmă în lumea bună a Capitalei. Ea a avut o relație cu Mihnea Grigoriu, un băiat de bani gata, care avea, la acel moment, o relație cu Alexandra Becali. Fiica latifundiarului din Pipera a suferit atunci, mai ales că iubitul ei a părăsit-o pentru bruneta din Oradea. Până la urmă, nici fosta Miss nu a rămas cu Mihnea Grigoriu, iar câteva luni mai târziu l-a cunoscut pe Flick Domnul Rimă.

ADVERTISEMENT

” Am avut și relaţii serioase, de cinci, șase, șapte ani, dar și relații pasagere de o lună, două. Nu pot să zic că am un tipar de femeie. Pentru mine femeia trebuie să fie frumoasă cu totul. Nu sunt atent doar la un anumit aspect. Am cunoscut fete pe Internet, frumoase, dar când am văzut cum gândesc, nici nu am mai vrut să le cunosc”, a spus, la un moment dat, Flick, în emisiunea lui Dan Capatos.

Bruneta a fost desemnată Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017-2018. Pe lângă aceste realizări, orădeanca a fost și la școala de prinți și prințese Gift of Beauty.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Flick se laudă și cu rezultatele la învățătură, nu doar cu titlurile de Miss. ” Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modeling, teatru, educație financiară. Eu am terminat facultatea de matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani.”, a spus Miss Planet, la Capatos.