Life

Flick și Denisa Hodișan, lună de miere departe de casă. Ce destinație exotică au ales cei doi

26.10.2020 | 21:12
Flick si Denisa Hodisan luna de miere departe de casa Ce destinatie exotica au ales cei doi
ADVERTISEMENT

Flick Domnul Rimă și cea care i-a devenit de curând soție, Denisa Hodișan, au plecat în luna de miere. Cei doi au ales o destinație exotică, Insulele Maldive.

Cuplul a profitat de restricțiile ridicate încă din 15 iulie de către națiunea insulară din Oceanul Indian și au hotărât să petreacă luna de miere în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

Perioada specială din viața proaspeților însurăței este marcată de o mulțime de fotografii și, bineînteles, rime pe conturile de socializare ale ambilor parteneri.

Flick Domnul Rimă și proaspăta soție, lună de miere în rime, într-un pisaj exotic

Denisa Hodișan a anunțat, entuziasmată, plecarea încă de când se afla în aeroport: „pandemia nu a reușit să ne strice planurile nici de data asta, trăim cu ea așa cum putem mai bine. Așa că azi am pornit la drum spre luna noastră de miere.”

ADVERTISEMENT

Ulterior, proaspăta soție a omului cu rimele a lăsat și câteva prime impresii cu privire la destinația la care au ajuns:„am ajuns! Suntem în Maldive și, credeți-mă, e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă.

E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem “păziți” de pui de rechin” a scris Denisa pe contul de Instagram. Răspunsul a venit de la partenerul de viață, în stilul caracteristic: „am plecat acum de-acasă/ Și vom merge, tu cu mine,/Unde lumea e frumoasă,/Însă nu așa ca tine”.

ADVERTISEMENT
Flick și Denisa Hodișan
Flick și Denisa Hodișan, vacanță exotică în Maldive
Sursa foto: Instagram

Flick a folosit pentru a-și descrie starea de spirit o metaforă care evidențiază situația în care se află lumea în momentul de față și cum percepe evadarea celor doi din realitatea cotidiană: „fericit să prind cu tine capătul lumii la capătul lumii”.

Dar nici rimele nu au întârziat să apară, Andrei Sebastian Filcea, pe numele real, nu și-a dezamăgit fanii și a distribuit mai multe descrieri ale momentelor speciale sau ale locului exotic în care se alfă, în versuri.

ADVERTISEMENT

„Am stat departe separați/ La început, o vreme bună./ Azi stăm departe, relaxați,/Însă departe împreună”; „Apreciez atât de mult Nisipul/ Pentru că are abilitatea/ De-a măsura într-o clepsidră timpul,/ Iar sub picioare… libertatea”.

ADVERTISEMENT