Life

Flick și Denisa și-au botezat fetița într-un loc special. Unde s-a ținut marele eveniment

Flick și Denisa și-au botezat fetița într-un loc special. “Domnul Rimă” a dezvăluit, pe rețelele sociale, unde s-a ținut marele eveniment de duminică, 14 august 2022.
15.08.2022 | 12:09
Flick si Denisa siau botezat fetita intrun loc special Unde sa tinut marele eveniment
Flick și Denisa și-au botezat fetița într-un loc special. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Flick “Domnul Rimă” și soția lui, Denisa, și-au botezat fetița în weekend-ul care tocmai a trecut. Evenimentul s-a ținut într-un loc special.

Flick și Denisa și-au botezat fetița într-un loc special

Andrei Sebastian Filcea, pe numele real, și-a botezat fiica în aceeași cristelniță în care au fost creștinați și el, dar și mama și bunicul său.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc duminică, 14 august. Cei doi au postat câteva imagini și clipuri video pe rețelele sociale.

“Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu.”, a scris Flick pe pagina de Instagram, în dreptul unei fotografii de la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, Flick a postat câteva versuri emoționante despre botezul fiicei sale și a Denisei, Eva Maria. Amândoi sunt fericiți că a venit ziua în care au creștinat-o pe micuță. Fetița a venit pe lume pe 23 iunie 2022. 

“Ne găsim, când vine seara,/ Fericiți și ea și eu/ Pentru că ne-am dus comoara/ În fața lui Dumnezeu.”, a mai scris omul de radio.

ADVERTISEMENT

Flick și Denisa nu au vrut să afle sexul bebelușului în timpul sarcinii, așa că au preferat să aștepte până în ziua cea mare. Amândoi au trăit o mare bucurie atunci când micuța s-a născut.

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă

Recent, Denisa Filcea a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă. Fosta Miss Planet 2019 pare să fie foarte fericită de când Eva Maria a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Tânăra încearcă să nu se plângă de greutățile care vin la pachet odată cu nașterea unui copil. Vedeta le-a ,mărturisit mămicilor care o urmăresc că a uitat de toată oboseala și este fericită atunci când își ține fiica în brațe.

Soția lui Flick a reușit să se adapteze destul de ușor noului stil de viață. Aceasta spune că oricum nu dormea prea mult nici înainte.

“M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm.”, a mărturisit ea pe Instastory, în urmă cu câteva zile.

Din fericire, Eva Maria doarme destul de bine noaptea, așa că Denisa are suficient timp pentru a se odihni.

ADVERTISEMENT
Tags: