Life

Flick, un tată mai mult decât fericit! Fostul om de radio a avut un moment de tandrețe cu fiica sa

Flick și Denisa Filcea au decent părinții unei fetițe pe care au botezat-o Eva. Fostul om de radio are o relație specială cu fiica lui, pe care o adoră.
21.08.2022 | 13:43
Flick un tata mai mult decat fericit Fostul om de radio a avut un moment de tandrete cu fiica sa
ADVERTISEMENT

Flick este tare mândru de fetița lui, Eva, alături de care a ieșit în oraș, pentru prima dată de când a venit pe lume aceasta. Imaginea publicată de el cu bebelușul i-a înduioșat pe internauți, care și-au exprimat aprecierea și i-au lăsat o serie de comentarii, care mai de care mai frumoase. Domnul Rimă a fost felicitat de ei pentru minunea din viața lui. Totuși, unii îl critică că nu arată chipul fetiței.

Flick, moment de tandrețe cu fetița lui!

Flick a devenit tată pentru prima dată. și soția lui, Denisa Flicea se află în acest moment în Bihor, locul de unde este soția lui, Denisa. Domnul Rimă își țina fanii la current cu tot ce face și surprinde momente importante din viața lui, să le arate fanilor. Acum el le-a împărtășit acestora scene din postura de tată.

ADVERTISEMENT

Domnul Rimă și-a emoționat fanii pe internet, cu o imagine în care apare alături de fetița lui, în dreptul căreia a publicat și un mesaj profund.

„Azi am invitat o fată/ La terasă la cafea./ Nu m-am simțit niciodată,/Așa cum mă simt cu ea.” Se pare că acesta este foarte atașat de Eva și iși dorește să facă multe activități împreună.

ADVERTISEMENT

Ce comentarii a primit

Proaspătul tătic a primit numeroase comentarii de la fanii lui de pe Instagram
imediat după imaginea publicată cu fetița lui.

„Ce frumos. Felicitări ești un tătic minunat!”, a spus o urmăritoare. O alta spunând că aceea este cea mai specială cafea, alături de fiica lui: „Cea mai specială cafea aceea cu Îngerașii noștri”.

ADVERTISEMENT

Fostul om de radio nu îi arată chipul fetiței

Alții au criticat factual că Flick și soția lui nu au arătat chipul micuței lor, de când s-a născut și că îi acoperă fața în poze.

„Băi, dar ce penibili sunteți când vă ascundeți fața, jur! De parcă n-a mai văzut lumea un copil! Mai bine n-o mai arătați deloc, decât să vă bateți joc de copil punând nu știu ce măscării pe față. Chiar crezi că nu mai poate lumea de ea? Îți spun eu, ne doare în cot”, i-a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

Flick a ignorat aceste comentarii și a revenit cu un mesaj  prin care a transmis:

„Fă ce te face fericit și lasă restul lumii în pace. Nefericiți, necontenit, vor judeca orice ai face”, a scris Flick pe consul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: