OFICIAL: Nou antrenor la Astra! Florin Marin a plecat

Bogdan Steriopol    Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
08/05/2014, 00:00
OFICIAL: Nou antrenor la Astra! Florin Marin a plecat

UPDATE 11:20 / Contactat de FANATIK.RO, fostul antrenor al Astrei, Florin Marin, a declarat în exclusivitate: “Mi-am prezentat demisia, nu mai sînt antrenorul Astrei. Nu vreau să intru în amănunte şi spun motivele pentru care am luat această decizie. Aceasta în sine e singurul lucru care contează“.

UPDATE 10:30 / “Eu consider că ne-am înţeles. Isăilă are foarte mult bun simţ. Nici acum nu ştiu, după o noapte întreagă, de ce şi-a dat Florin Marin demisia. E posibil ca el să fi avut ceva probleme cu unii jucători, altfel nu-mi explic. Şansele noastre în finala Cupei sînt identice cu ale Stelei. Consider că Ioniţă este o investiţie de viitor. El are multe lucruri de învăţat, să devină fotbalist profesionist“, a comentat şi Ioan Niculae la sport.ro.

UPDATE 10:15 / “Încă nu m-am hotărît, dar sînt şanse să revin. Trebuie să mă consult şi cu familia. Voi face un anunţ în cursul zilei de azi. Pentru a prinde locul doi, Astra are nevoie şi de şansă, nu numai de rezultatele proprii. Trebuie şi ca Petrolul să se încurce“, a declarat Daniel Isăilă la sport.ro.

UPDATE 09:00 / Conform surselor FANATIK.RO, Daniel Isăilă a acceptat să revină pe banca tehnică a Astrei şi urmează să se prezinte la antrenamentul pe care echipa îl avea joi, începînd cu ora 17:30!

Demisie neaşteptată la Astra. Florin Marin l-a anunţat pe Ioan Niculae că pleacă, urmînd ca antrenor să fie readus Isăilă. “Florin Marin şi-a dat demisia, eu i-am aprobat-o. Mi-a spus că e nemulţumit de joc şi că simte că nu mai poate controla echipa. De mâine mă voi gândi la un înlocuitor. Sper să-l conving pe Isăilă să revină. Plecarea lui a fost o greşeală şi sper că se va întoarce!”, a spus patronul Astrei, Ioan Niculae, la sport.ro.

…………………………..

Astra Giurgiu a învins pe Săgeata Năvodari şi păstrează, în continuare, şanse pentru a terminat pe locul secund în clasament. Totuşi, conform Digisport, tehnicianul giurgiuvenilor, Florin Marin, şi-ar fi dat demisia imediat după partidă de miercuri seară. Contactat de FANATIK.RO, patronul Astrei, Ioan Niculae, a negat că “Flocea” şi-ar fi prezentat demisia, precizînd că va purta o discuţie lămuritoare cu antrenorul în orele următoare.

„Nu ştiu nimic despre o demisie a lui Florin Marin. L-am sunat după meci să-l felicit, iar el mi-a spus că vrea să vorbim ceva, dar nu la stadion. Nu cred că vrea să-şi dea demisia, dar rămîne de văzut ce se va întîmpla”, a spus Ioan Niculae pentru FANATIK.RO.

 

 

Închide ×