Fotbal intern

Florentin Dumitru rămâne la Voluntari! Conducerea clubului, în frunte cu primarul, au decis

20.07.2018 | 12:43
Florentin Dumitru ramane la Voluntari Conducerea clubului in frunte cu primarul au decis

Florentin Dumitru rămâne la FC Voluntari. FANATIK.RO a aflat că decizia a fost luată după o şedinţă în care s-au întrunit cei din conducerea clubului, dar şi primarul oraşului, Florentin Pandele. La finalul şedinţei s-a decis ca Dumitru să rămână la club, chiar dacă în urmă cu o zi fusese dat afară de managerul general, Ioan Andone.

Conducerea clubului, în frunte cu primarul, au trecut peste decizia lui Ioan Andone şi l-au păstrat pe antrenorul secund al lui Opriţa. La şedinţă s-a stabilit ca Iulian Miu, Gabi Popescu şi Cristi Ciocoiu, oamenii din staff-ul lui Opriţa, să rămână în cadrul clubului.

Florentin Dumitru rămâne la Voluntari! Conducerea clubului, în frunte cu primarul, au decis!
Florentin Dumitru rămâne la Voluntari! Conducerea clubului, în frunte cu primarul, au decis!

Florentin Dumitru rămâne la Voluntari! Andone, scandal cu Opriţa

În urmă cu câteva zile a izbucnit un scandal uriaş între Daniel Opriţa şi managerul Ioan Andone. Antrenorul principal a vrut să îl dea afară pe Costin Lazăr, însă “Ando” a fost de altă părere şi nu a fost de acord cu decizia tehnicianului. Opriţa şi colaboratorii săi au părăsit antrenamentul, care a fost ţinut de “Fălcos”.

Spiritele s-au mai calmat când Opriţa a fost convins să rămână, însă între managerul general şi staff-ul tehnic s-a menţinut starea de tensiune. Andone l-a dat afară pe secundul Florentin Dumitru şi i-a ameninţat pe Miu, Popescu şi Ciocoiu că au zilele numărate la club, însă în ultima şedinţă de la club, Andone a fost liniştit de primar, care i-a dat credit lui Opriţa şi i-a păstrat pe cei din staff-ul tehnic.