Fotbal international

Florentin Matei a marcat primul gol în Emirate, împotriva echipei lui Alvaro Negredo. Video

28.09.2018 | 21:14
Florentin Matei a marcat primul gol in Emirate impotriva echipei lui Alvaro Negredo Video

Ittihad Kalba, echipă la care activează fostul mijlocaș al Astrei Giurgiu, Florentin Matei, a învins cu scorul de 3-1 pe Al Nasr, echipa lui Alvaro Negredo, în runda cu numărul 4 din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Florentin Matei a marcat primul gol în Emirate, iar Ittihad Kalba ocupă locul 5 în clasament, la egalitate cu Al Wahda, echipa antrenată de tehnicianul român Laurențiu Reghecampf.

Al Nasr a făcut deplasarea pe terenul celor de la Ittihad Kalba după o serie de 6 meciuri fără victorie, în timp ce gazdele fuseseră învinse în ultima etapă de campionat. Mijlocașul român Florentin Matei a reușit să marcheze primul gol de la transferul în Emiratele Arabe Unite la doar 2 minute după startul partidei. În urma unei centrări venite de pe partea dreaptă a terenului, un jucător de la Ittihad Kalba a reluat greșit din prima, mingea a ajuns la Florentin Matei, care a trimis-o în vinclul porții adverse.

Florentin Matei a marcat primul gol pentru Ittihad Kalba și a fost înlocuit în repriza secundă

Egalitatea a fost restabilită în minutul 19 de Alvaro Negredo, fost jucător la Real Madrid și Manchester City, ajuns la vârsta de 33 de ani. Yousuf a făcut 2-1 înainte de pauză, iar Alblooshi a majorat scorul cu câteva minute înainte de fluierul de final. Ittihad Kalba – Al Nasr s-a terminat 3-1, iar trupa la care joacă Florentin Matei se află în acest moment pe locul 5 în clasamentul primei ligi din Emirate, cu 9 puncte, la egalitate cu echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, Al Wahda și la 3 lungimi de undă în spatele liderului Al Sharjah.

Florentin Matei a mai jucat la FCSB, Astra Giurgiu, Unirea Urziceni, Cesena Juniores, Rijeka și Volyn Lutsk. Mijlocașul român are în palmares un titlu de campion și o Cupă a Croației, ambele câștigate cu Rijeka. La Ittihad Kalba a jucat până acum în 4 partide în care a reușit un gol (cu Al Nasr) și o pasă de gol.