Fotbal intern

Stoian și Rusescu nu mai sunt la FCSB! Matei mai primește o șansă. EXCLUSIV

08.04.2019 | 13:51
Stoian si Rusescu nu mai sunt la FCSB Matei mai primeste o sansa EXCLUSIV

Doi dintre jucătorii aflați pe lista neagră a lui Gigi Becali, despre care FANATIK a scris în premieră, nu mai au nici șansa de a prinde lotul de 18. Este vorba despre Adrian Stoian și Raul Rusescu, care au rămas pe dinafară și pentru meciul cu Sepsi din această seară, ultima partidă a rundei cu numărul 4 din play-off. Florentin Matei, un alt proscris, primește o șansă contra covăsnenilor.

Florentin Matei ținut în lot pentru FCSB – Sepsi! Stoian și Rusescu, trimiși iar acasă!

Gigi Becali a declarat că soarta lui Stoian și Matei ar fi pecetluită. „Nu cred că Stoian și Matei se salvează, pentru că eu mai aduc doi jucători. Doi sau trei jucători voi aduce. Ori se integrează, ori or să plece cei care vin. Eu nu mai am timp să aștept”, a declarat patronul FCSB.

Până la despărțirea din vară mai e ceva timp, dar semnele indică plecările certe ale lui Adrian Stoian, care a jucat o repriză și puțin la Călărași, și identic în meciul de la Voluntari, dar și Raul Rusescu. Cei doi nu sunt în lot pentru meciul cu Sepsi, dar, surpriză!, Florentin Matei a prins „primul” 18?) Și o observație vizavi de Stoian și Rusescu: întâmplător sau nu, sunt jucătorii cu cele mai mari salarii de la FCSB, „italianul” având 30.000 de euro lunar, iar „Ruse” cu 5.000 mai puțin…

Florentin Matei în lot pentru FCSB - Sepsi. Stoian, Rusescu, trimiși acasă!
Raul Rusescu pleacă în vară de la FCSB. Acum nu mai prinde nici lotul și din cauza formei în care se află Hora și Gnohere

Cum ar putea arăta FCSB contra echipei lui Eugen Neagoe

Florentin Matei nu se aștepta să fie păstrat pentru meciul cu Sepsi. Cu o zi înaintea partidei, la baza de la Berceni s-a petrecut o fază mai puțin așteptată. Mijlocașul își chemase prietena să-l ia cu mașina după terminarea antrenamentului, dar Teja l-a anunțat că e în lot, motiv pentru care Andra a plecat singură spre casă!

Florentin Matei în lot pentru FCSB - Sepsi. Stoian, Rusescu, trimiși acasă!
Adrian Stoian, jucător cu aproape 100 de meciuri în Serie A, are doar 100 de minute în Liga 1!

Mihai Teja și-a creionat strategia cu care va încerca să bată pe Sepsi și să se apropie la 3 puncte de CFR chiar înaintea meciului direct de la Cluj. E doar discuția dacă vor intra de la început și Gnohere, și Hora, care au marcat runda trecută în derby-ul cu Craiova.

  • Bălgrădean – Benzar, Planic, Cristea, Morais – Pintilii, Filip – Man, Tănase, Hora – Gnohere.
Tags: