Fotbal intern

Florentin Matei s-a întors la FCSB: „Vă dați seama că mă aștept la critici, știți cum e aici”

09.01.2019 | 11:28
Florentin Matei sa intors la FCSB Va dati seama ca ma astept la critici stiti cum e aici

Florentin Matei este primul transfer al FCSB în era lui Teja. Mijlocașul român se arată bucuros de faptul că s-a întors la echipa roș-albastră și a participat la prima conferință de presă în calitate de jucător FCSB.

Florentin Matei s-a arătat încântat de faptul că s-a întors în roș-albastru. „Este o provocare foarte mare, sunt la cea mai mare echipă din România, presiune va fi tot timpul și încerc să dau tot ce e mai bun ca să ajut. Vă dați seama că mă aștept la critici, știți cum e la Steaua. Când joci bine ești lăudat, când nu ești criticat. Când vii aici îți asumi asta.”

Florentin Matei, după întoarcerea la FCSB: „Nu mă tem de vreo cădere”

Florentin Matei a vorbit și despre avertismentul lui Denis Alibec, care i-a spus că s-ar putea să aibă parte de un blocaj: „Nu mă tem de vreo cădere. Știu care a fost situația lui Denis Alibec. E un fotbalist foarte talentat și îi mulțumesc de ce a spus pentru mine.”  El a subliniat că e încântat de faptul că va juca din nou în roș-albastru: „Sunt foarte fericit că m-am întors acasă după 8 ani, știu ce înseamna Steaua, am crescut aici. Consider că nu eram pregătit să joc în echipa Stelei de atunci. Știți foarte bine ce echipă era atunci. Pentru mine a fost o șansă importantă să joc în străinătate, să cresc și mă bucur că m-am întors.”

Florentin Matei a comentat și cu privire la viitoarea sa poziție în teren, fie în 4-3-3, fie în 4-2-3-1. Mijlocașul ofensiv a spus că nu are nicio problemă să joace oriunde îl pune tehnicianul e la FCSB: „Voi juca unde are nevoie de mine. Eu pot să joc pe mai multe poziții e la mijloc în sus. Acolo unde va fi nevoie de mine voi juca și voi da totul.”

1,2 milioane euro este cota lui Florentin Matei, potrivit transfermarkt.de