Fotbal intern

Florentin Matei, pe lista lui Becali? “Îl doresc multe echipe din ţară!”

Autor: Iuliana Spirache | 20.05.2018 | 20:23
Florentin Matei, pe lista lui Becali?
Florentin Matei, jucătorul care se află pe lista de transferuri a lui Gigi Becali

Florentin Matei, pe lista lui Gigi Becali? Mijlocaşul cedat de Rijeka sub formă de împrumut la Astra Giurgiu îşi va termina înţelegerea cu fosta campioană a României după meciul cu FCSB, dar giurgiuvenii vor să discute cu el pentru a afla ce planuri are mijlocaşul ofensiv şi dacă acesta îşi doreşte să rămână în Liga 1.

Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, susţine că fosta campioană a României are opţiunea de a-l cumpăra pe Florentin Matei. Mai mult, acesta recunoaşte că mijlocaşul are un salariul mare, iar echipa lui Ioan Niculae nu îşi permite să-l suporte.

E Florentin Matei pe lista lui Gigi Becali?

“Noi avem opţiune de a-l cumpăra pe Matei. Pe noi ne-a ajutat foarte mult, este un jucător foarte bun, dar trebuie să ţinem cont şi de salariul pe care îl are la Rijeka. Noi nu putem să-i oferim salariul pe care îl câştigă la Rijeka.

Vom discuta cu el săptămâna viitoare pentru a vedea dacă îşi doreşte să continue la noi. Nu am auzit de interesul FCSB pentru el, dar cred că îl doresc mai multe echipe din ţară. E un jucător cu o marjă de progres formidabilă” – a spus Dani Coman, preşedintele Astrei, la Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!