Fotbal intern

Florentin Matei regretă că nu a reușit să se impună la FCSB: „Mi-am ales prost momentul să vin”

22.05.2020 | 14:50
Florentin Matei regreta ca nu a reusit sa se impuna la FCSB Miam ales prost momentul sa vin
ADVERTISEMENT

Florentin Matei, fostul mijlocaș al FCSB-ului și al lui Dinamo, regretă în continuare faptul că nu a reușit să se impună în echipa „roș-albaștilor” și crede că nu și-a ales momentul potrivit pentru a semna cu formația patronată de Gigi Becali.

Florentin Matei regretă că nu a reușit să se impună la FCSB

Florentin Matei, fostul mijlocaș al FCSB-ului, regretă că nu a reușit să se impună în echipa „roș-albaștrilor”: „Mi-am ales prost momentul să vin la Steaua. Am fost în Emirate, am terminat contractul acolo şi am avut vreo 3-4 luni de vacanţă”.

ADVERTISEMENT

„Apoi am mers la Steaua şi am prins numai trei săptămâni de pregătire, că a început campionatul foarte repede”, a spus mijlocașul pentru telekomsport.ro.

A fost dat afară de la FCSB după 274 de minute

Florentin Matei a fost dat afară de la FCSB după ce a jucat doar 274 de minute, intrând în dizgrațiile patronului Gigi Becali, care l-a considerat a fi  o altă „țeapă”.

ADVERTISEMENT

„Mamă, când l-am văzut la Astra, am zis ’Gata, îl iau! E Maradona!’. Dar el a păcălit fotbalul! Acum nu mai fac contracte pe 5 ani. Am ajuns să stau după Alexandru Stan ca să îi dau bani? Trebuia să zic: ’Ia, Stane, contract pe 6 luni’ și gata!”, a spus Gigi Becali despre Florentin Matei.

„Sunt unii jucători… El crede că fenteaza fotbalul toată viaţa. Ţi-am dat 50.000 la semnătură, ţi-am dat 15.000 pe luna. Păi puteam să-ţi fac contractul pe un an sau pe doi. Nu am dat nimănui bani la semnătură, ţie ţi-am dat.

ADVERTISEMENT

Ai jucat un singur meci. Păi du-te, măi tată!

Dacă ai 26 de ani, ai încredere în tine, du-te şi fă-ţi viitorul. Ai luat 50.000 de euro, ai luat 15.000 pe luna. Pai ce, eşti cerşetor? Du-te, fă-ti viitorul”, mai spunea Gigi Becali în trecut despre mijlocaș.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Florentin Matei, conform transfermarkt.com
Tags: