Fotbal intern

Florentin Matei și Adrian Stoian și-au ”transferat” și iubitele! Lovituri de imagine la FCSB. FOTO

23.02.2019 | 10:51
Florentin Matei și Adrian Stoian și-au ”transferat” și iubitele la FCSB

Gigi Becali a dat lovitura pe piața transferurilor în momentul în care i-a adus la FCSB pe Florentin Matei și Adrian Stoian. Ceea ce n-a știut Gigi Becali este faptul că Florentin și Adrian nu vin singuri la FCSB, ci în compania iubitelor lor, care se vor impune cu ușurință în primul ”11” al celor mai frumoase femei din fotbalul mioritic.

Andra Alb este din Cluj-Napoca, dar s-a mutat în București pentru a-și continua studiile. L-a cunoscut pe Florentin Matei după ce acesta semnase contractul cu Ittihad Kalba, unde a jucat aproape 6 luni. După ce s-a văzut singur în Dubai, noul fotbalist al FCSB-ului a invitat-o pe Andra într-o scurtă vacanță și de atunci sunt de nedespărțit. Răsfățată de Florentin în Emiratele Arabe Unite, Andra nu s-a ”orientat”, cum fac atâtea iubite de fotbaliști, și a continuat povestea de dragoste și după ce Matei a fost dat afară de arabi. Iar el nu s-a ferit să o ducă pe Andra la casa parinților din Bolintin Vale pentru a face Crăciunul în familie. Trecerea dintre ani i-a prins tot împreună și se pare că Andra este femeia care i-a dat stabilitate pe plan profesional.

Daniela l-a făcut tătic pe Adrian Stoian din… zbor!

Și Adrian Stoian este adeptul relațiilor serioase, dovadă fiind iubirea de mai mulți ani cu Daniela Maria Dinescu. S-au cunoscut în perioada în care tânăra brunetă cu forme apetisante, absolventă a ”Școlii Superioare de Aviație Civilă”, lucra ca stewardesă. Deși avea un job stabil și bănos, Daniela nu a stat pe gânduri în momentul în care internaționalul român în vârstă de 27 de ani i-a propus să renunțe la tot și să îl urmeze în Italia, acolo unde se afla sub contract cu Crotone. Deși nu au ajuns în fața ofițerului de stare civilă pentru a-și uni oficial destinele, și-au dus iubirea la un nivel superior în noiembrie 2018, când Daniela a dat naștere unui băiețel pe care l-au numit Hector. Se pare că Daniela este cea care l-a convins pe Adrian Stoian să accepte oferta de la FCSB și să revină în România, deși tânărul mijlocaș nu a jucat niciodată în Liga 1 Betano.

Adrian Stoian și iubita sa Daniela Maria Dinescu la plajă
Adrian Stoian și iubita sa Daniela Maria Dinescu la plajă

Cine este Florentin Matei

Florentin Matei s-a născut în Bolintin Vale pe 15 aprilie 1993, iar primul contact cu fotbalul profesionist l-a avut la… FCSB! A debutat în Liga 1 Betano pe 16 mai 2010 (Steaua – U Craiova 2-0), dar nu a reușit să se impună în prima echipă ”roș-albastră”, iar Gigi Becali îl desființa în 2011, când îi ”desființa” și contractul: ”Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul!”. Matei a ajuns fotbalist și a jucat la Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu și Al Ittihad Kalba.

Cine este Adrian Stoian

Adrian Stoian s-a născut pe 11 februarie 1991, la Craiova. A început fotbalul și a ”crescut” la Școala de Fotbal ”Gică Popescu” și joacă mijlocaș ofensiv de bandă stângă. AS Roma l-a cumpărat în ianuarie 2009 și a evoluat de-a lungul carierei la Roma U19, Delfino Pescara, AS Roma, Bari, Chievo Verona, Genoa și Crotone. În prima parte a sezonului 2018-2019 a jucat 19 meciuri pentru Crotone, în Serie B și Coppa Italia, în care a marcat două goluri. A trecut pe la toate naționalele de tineret ale României, la prima reprezentativă având două selecții.

”L-am adus pe Florentin Matei pentru că e genul de jucător dorit de Mihai Teja. Oricum îl luam că îmi plăcea foarte mult” – Gigi Becali

”Eu nu-l știam pe Stoian, m-a convins MM să-l iau, pentru că l-a lăudat foarte mult. Iar dacă MM laudă pe cineva, înseamnă că e bun. Pintilii l-a lăudat, Bălașa la fel, Lobonț la fel” – Gigi Becali

37.000 de euro a fost prima de instalare primită de Adrian Stoian de la Gigi Becali în momentul în care a semnat cu FCSB

95 de meciuri are Adrian Stoian în Serie A

1,2 milioane de euro este cota lui Adrian Stoian, conform transfermarkt.com

1,2 milioane de euro este cota lui Florentin Matei, conform transfermarkt.com

1,1 milioane de euro era salariul lui Florentin Matei la Al Ittihad Kalba