News

Florentin Pandele anunță că Gabriela Firea nu va mai candida la Primăria Capitalei. ”Ea își dorea, eu nu îmi doream”

Gabriela Firea nu va mai candida la Primăria Capitalei, la alegerile din iunie 2024, anunță soțul acesteia, Florentin Pandele.
22.02.2024 | 17:09
Florentin Pandele anunta ca Gabriela Firea nu va mai candida la Primaria Capitalei Ea isi dorea eu nu imi doream
Gabriela Firea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei, anunță soțul acesteia, Florentin Pandele. Sursa foto: hepta.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a fost multă vreme convinsă că ea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei. Treptat, se pare că aceasta ar fi ieșit din cărți, iar alianța electorală PSD-PNL o îndepărtează și mai mult de dorința revenirii în această funcție.

Gabriela Firea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei, anunță soțul acesteia, Florentin Pandele

În prezent, cu 4 luni înainte de alegerile locale, alianța PSD-PNL nu are un candidat pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureștii. Miercuri, la conferința comună legată de comasare, presa a încercat să afle de la cei doi lideri, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, dacă Gabriela Firea (PSD) sau Sebastian Burduja (PNL) mai sunt în cărți pentru Capitală.

ADVERTISEMENT

Răspunsurile au fost mai degrabă unele diplomatice. Nici premierul și nici liderul Senatului nu au făcut vreo nominalizare, lăsând să se înțeleagă că decizia este departe de a fi luată.

Între timp, tăcerea de la vârful noii alianțe PSD-PNL ar avea un răspuns. Într-o apariție televizată avută joi, 22 februarie, edilul din Voluntari, Florentin Pandele, dezvăluie că soția sa, Gabriela Firea, nu va mai candida pentru postul de primar general al Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Soția mea nu va mai fi candidat la Primăria Capitalei. Eu mă simt extraordinar de bine că va avea timp să se ocupe de copii. În ultimele sondaje reale are peste 32%. Azi va fi un alt candidat”, a spus Florentin Pandele la un post de știri, notează Antena 3.

Pandele: Gabriela Firea își dorea să candideze, eu nu

În ultimele sale apariții în media, Gabriela Firea a afirmat că este extrem de interesată de o nouă candidatură pentru Primăria Capitalei. Acest lucru a fost confirmat de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Florentin Pandele afirmă că el nu și-ar fi dorit ca fostul ministru să revină în această luptă electorală, deși este convins că ar fi învins orice contracandidat.

Gabi își dorea, eu nu îmi doream. Absolut deloc, pentru că am realizat din iulie ce se întâmplă și că va fi destul de greu. Oricum și-a revenit, din punct de vedere electoral, a avut o curbă descendentă, a intenției de vot, apoi și-a revenit. Dacă ar fi candidat Firea, părerea mea este că ea avea să câștige“, a declarat Pandele.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește seria de zvonuri conform cărora Firea ar putea fi aruncată în lupta pentru un post de europarlamentar, soțul acesteia spune că nu știe ”absolut nimic”.

ADVERTISEMENT