News

Florentin Pandele, atac dur la adresa noului primar din Capitală: ”Plicuşor Ban, această pușcărie de om”. USR-PLUS va distruge România

28.09.2020 | 09:39
Florentin Pandele atac dur la adresa noului primar din Capitala Plicusor Ban aceasta puscarie de om USRPLUS va distruge Romania
ADVERTISEMENT

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a atacat dur pe noul primar al Bucureștiului, Nicușor Dan.

”Această nenorocire de om, voi scoate în evidenţă ce a făcut această plagă a societăţii româneşti,” a afirmat Pandele la postul RomâniaTV.

ADVERTISEMENT

Primarul din Voluntari a mai precizat că românii ”nu ştiu ce îi aşteaptă din partea aceastui partid”. Florentin Pandele crede că USR PLUS va distruge România.

Florentin Pandele l-a criticat pe Nicușor Dan

”Nu ştiu dacă mai cred. Suntem prea singuri. Gabi a fost prea singură în această campanie. Toate lăturile care s-au aruncat pe mine, începând de la USR, plus această distrugere a României şi acest individ Plicuşor Ban. Aceată puşcărie de om care a spus de mine că am făcut răul pământului, că am făcut afacerile pământului, că sunt infractorul infratorilor, această nenorocire de om, voi scoate în evidenţă ce a făcut această plagă a societăţii româneşti. PNL-ul se găseşte într-o mare nenorocire. Acest individ care a spus că DNA-ul trebuie să vină să mă ia pe mine şi pe Gabriela Firea,” a spus la RomâniaTV, Florentin Pandele.

ADVERTISEMENT

Soțul Gabrielei Firea a acuzat dezinformarea din campanie și a tras un semnal de alarmă la adresa partidului USR-PLUS.

”Bucureştenii nu au ştiut că apa caldă vine de la Guvern. Şi toate nenorocirile ăstea i le-au pus în spate. Cum e posibil ca tu, premierul României, să spui că dacă va câştiga Nicuşor Dan bucureştenii vor avea apă caldă? Cum e posibil să spui asemenea nenorociri?… Sunt revoltat ca român. Sunt revoltat ca ofiţer al statului român. Vreau să atenţionez rezerviştii României. Nu ştiu ce îi aşteaptă din partea aceastui partid care va distruge România. Se numeşte USR PLUS”, a declarat Pandele.

Primarul din Voluntari consideră că Liviu Dragnea, Victor Ponta și Robert Negoiță sunt principalii vinovați pentru eșecul Gabrielei Firea.

ADVERTISEMENT

“Cauza principală a fost, după părerea mea, echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider care se află în detenţie. Liviu Dragnea este unul dintre principalii vinovaţi ai pierderii alegerilor”, a spus Florin Pandele.

  • “A doua cauză este Victor Ponta. El şi Robert Negoiţă s-au gândit cum să facă să o execute pe Gabi Firea, să-l smulgă pe Negoiţă şi să dea o gaură în barca PSD-ului”, a mai spus Pandele, la România TV. “Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o execute pe Gabi pentru că îi era frică că îi ia partidul”, a adăugat acesta.
ADVERTISEMENT