News

Florentin Pandele, sus pe scaun pentru a ține discursul de deschidere a anului școlar

09.09.2019 | 16:47
Florentin Pandele sus pe scaun pentru a tine discursul de deschidere a anului scolar

Florentin Pandele, sus pe scaun pentru a ține discursul de deschidere a anului școlar. Aceasta este imaginea care face deja furori în mediul online. Dacă acum trei ani a ales să se urce pe catedră pentru a le vorbi copiilor la început de școală, primarul oraşului Voluntari a optat de data aceasta pentru un scaun, pe care s-a urcat pentru a ţine discursul din prima zi de şcoală. Pandele nu a ezitat și a surprins din nou.

Florentin Pandele, sus pe scaun pentru a ține discursul de deschidere a anului școlar

Edilul a fost prezent la şcoala gimnazială nr 3, Pipera-Voluntari, unde s-a urcat pe un scaun pentru a le vorbi copiilor din curtea şcolii. Vă readucem aminte că primarul din Voluntari a creat o controversă în urmă cu trei ani, tot în prima zi de şcoală, atunci când s-a urcat pe o catedră în timpul discursului din prima zi de şcoală. Potrivit unor persoane care au fost în public, în curtea școlii era foarte multă lume și foarte multă rumoare, iar primarul a decis să atragă atenția urcându-se pe catedră.

Respectiva catedră este folosită de obicei la această școală ca pupitru oficial, la festivități. Catedra este acoperită cu o față de masă albastră, lucioasă, pe care cei care țin discursuri obișnuiesc să pună documente, hârtii, dosare. “M-am urcat cu picioarele pe catedra ca erau 2000 de parinti si copii si nu ma vedea lumea. Asa mi-a dat mie prin cap. Nu aveam acolo nici macar o scena. Nu e prima data cand vorbindu-le oamenilor am cautat solutii sa ma auda lumea.

Florentin Pandele, sus pe scaun pentru a ține discursul de deschidere a anului școlar. Pandele
Florentin Pandele s-a urcat pe un scaun. Sursa foto – facebook

Cum s-a apărat Pandele după ce s-a urcat pe catedră

Este una dintre cele mai mari scoli din Romania, are 2300 de elevi. Sa ma urc la etajul I si sa le vorbesc de acolo, am zis ca nu da bine, aminteste de alte vremuri. Am luat putin fata de masa, am dat-o la o parte si m-am ridicat pe masa aia. Eram constient ca oamenii poate zic, domne, omul e nebun. Dar m-am gandit ca daca vad oamenii uite, domne, primarul pe masa, poate ma asculta ce le spun.”, a spus Florentin Pandele

Pandele a devenit ţinta glumelor pe reţelele de socializare în trecut, asta după ce şi-a ţinut un discurs pe o scară susţinută de doi bărbaţi.