Sport

Florentin Pera, antrenorul campioanei României la handbal, SCM Râmnicu – Vâlcea, a suferit un preinfarct! Detalii despre starea lui de sănătate. EXCLUSIV

28.10.2019 | 15:12
Florentin Pera, antrenorul campioanei României la handbal, SCM Râmnicu - Vâlcea, a suferit un preinfarct! Detalii despre starea lui de sănătate. EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Florentin Pera, antrenorul campioanei României la handbal feminin, SCM Râmnicu-Vâlcea, a făcut preinfarct! FANATIK a aflat că tehnicianului i s-a făcut rău în dimineaţa zilei de luni, 28 octombrie, şi a fost dus de urgenţă la spital, acolo unde medicii au constatat că acesta a suferit un preinfarct.

Florentin Pera, antrenorul SCM Râmnicu Vâlcea, a suferit un preinfarct. Ajunsese la spital şi în urmă cu două săptămâni

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani este în continuare sub supravegherea medicilor, care încearcă să afle care au fost cauzele care au determinat starea antrenorului. Conform acestora, Pera este acum în afara pericolului, însă va rămâne în spital cel puţin încă o zi.

ADVERTISEMENT

Pera nu e la prima “vizită” la spital în această lună. Antrenorul celor de la Vâlcea a ajuns chiar în urmă cu o săptămână la spital, cauza fiind atunci o toxinfecţie alimentară. Tehnicianul a plecat din spital, deşi i se recomandase de către medici să mai rămână pe perfuzii, pentru a face deplasarea împreună cu echipa sa la meciul din Champions League de la Brest.

Pera, în vârstă de 39 de ani, este originar din Reşiţa şi a antrenat U Cluj şi Dunărea Brăila înainte de a o prelua pe SCM Râmnicu Vâlcea. A reuşit performanţa de a câştiga titlul în faţa celor de la CSM Bucureşti în ultima ediţie de campionat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE