Sport

Florentin Pera, despre coșmarul COVID-19: “Aștept să mă recuperez. N-am gust, n-am miros!”. Exclusiv

11.11.2020 | 12:00
Florentin Pera despre cosmarul COVID19 Astept sa ma recuperez Nam gust nam miros Exclusiv
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea a avut un start de sezon foarte dificil din cauza infecțiilor cu COVID-19. Florentin Pera s-a infectat și el cu noul coronavirus după turneul de la Sf. Gheorghe și își va conduce de la distanță echipa în următoarele meciuri.

Vâlcencele au rezistat bine pe plan intern cu lotul decimat de COVID, având o singură înfrângere în primele cinci etape, 31-32 cu Minaur Baia Mare. În schimb, pe plan european, echipa nu a reușit să obțină nicio victorie.

ADVERTISEMENT

Totuși, echipa din Râmnicu Vâlcea speră să spargă gheața în weekend, la Podgorica, cu Buducnost, chiar dacă problemele de lot persistă și pe margine nu va putea fi antrenorul principal al echipei, Florentin Pera.

Florentin Pera: “Aștept să mă recuperez. N-am gust, n-am miros!”

FANATIK a discutat cu antrenorul lui SCM Râmnicu Vâlcea. Florentin Pera se află în izolare la domiciliu și, din păcate, resimte și simptome COVID-19:

ADVERTISEMENT

“Acum sunt mai bine. Stau în izolare, aștept să mă refac. Din fericire, lucrurile sunt pe drumul cel bun. Acum n-am gust, n-am miros, nu simt nimic, practic. Bine că nu este mai rău. 

Va fi foarte ciudat pentru mine să stau în fața televizorului. Vorbesc în permanență cu secunzii mei și sunt sigur că vor pregăti foarte bine jocurile și în absența mea. 

ADVERTISEMENT

“Pentru noi este bine că vine pauza”

În weekend jucăm la Podgorica, cu Buducnost, este un pic nefericită programarea pentru noi. Pe plan intern am rezistat foarte bine acestei perioade, am scos maximum din ceea ce puteam scoate. În Liga Campionilor ne era foarte greu să facem puncte cu aceste echipe și cu infectările pe care le aveam în echipă. 

Ați văzut și dumneavoastră. Am jucat deplasările cele mai grele, la Gyor, la ȚSKA Moscova și la Brest. Pentru noi este bine că vine pauza. Sper să recuperăm cât mai rapid toate fetele și din ianuarie să abordăm a doua parte a competițiilor în formulă completă și să obținem rezultate și în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Cel mai important acum este să încheiem cu bine meciurile care ne-au mai rămas de disputat în acest an și să ne recuperăm cu bine”, a spus Florentin Pera pentru FANATIK.

SCM Râmnicu Vâlcea nu va mai juca împotriva Gloriei Bistrița în turneul de la București și până la finalul anului mai are două meciuri de disputat în Liga Campionilor: deplasările cu Buducnost și Borussia Dortmund.

  • 9 jucătoare a avut SCM Râmnicu Vâlcea la dispoziție în turneul de la Sf. Gheorghe
  • 3 este locul ocupat în clasament de SCM Râmnicu Vâlcea

 

ADVERTISEMENT