Sport

Florentin Pera, replică după atacul furibund al lui Johansson: “Hoţul strigă hoţii! Minte cu neruşinare şi vrea să îşi arate aroganţa şi superioritatea faţă de noi!”

15.03.2020 | 22:10
Florentin Pera replica dupa atacul furibund al lui Johansson Hotul striga hotii Minte cu nerusinare si vrea sa isi arate aroganta si superioritatea fata de noi
ADVERTISEMENT

Între Florentin Pera și Per Johansson a izbucnit un conflict la finalul meciului dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea din Sala Polivalentă, încheiat 23-22 pentru “tigroaice”. “Secundul” CSM-ului și antrenorul Vâlcei au fost despărțiți greu de oamenii de ordine. Per Johansson și-a prezentat în FANATIK versiunea despre cum au stat evenimentele de la Sala Polivalentă (VEZI DETALII AICI). 

Florentin Pera, replică după atacul furibund al lui Johansson: “Eu am reacţionat doar în momentul în care individul roşu de furie continua cu un tupeu ieşit din comun”

Antrenorul lui SCM Râmnicu Vâlcea, Florentin Pera i-a dat replica lui Per Johansson prin intermediul publicației noastre. Tehnicianul campioanei României susține că lucrurile s-au desfășurat diferit față de cum le-a prezentat “secundul” lui CSM București. Vă prezentăm în cele ce urmează replica lui Florentin Pera privind conflictul cu Per Johansson:

ADVERTISEMENT

“1. Este foarte important de știut la ce oră a făcut declarațiile “secundul” de la CSM București.

2. După încheierea jocului, eu nu m-am manifestat la adresa lui, fiind în zona băncii mele, iar acest “secund” de la CSM București a venit spre mine foarte agresiv pentru a mă provoca prin jigniri și injurii, lucruri care se văd cât se poate de clar și pe imaginile de la TVR, pe care le atașez aici. În acel moment Ionuţ Bugan de la CSM Bucureşti încearca să-l liniştească, însă el continua într-un mod de neînţeles să mă provoace, ţinând cont de faptul că nu am avut absolut nicio discuţie cu el. În urma acestui comportament total inacceptabil, eu am reacţionat doar în momentul în care individul roşu de furie continua cu un tupeu ieşit din comun.

ADVERTISEMENT
Captura 1
Captura 2
Captură 3

“Nu face decât să-şi arate aroganţa şi superioritatea faţă de noi, declarând că el a venit cu intenţii bune şi doreste să educe jucătorii şi oficialii din România”

3. Eu nu l-am făcut spion, iar dacă se simte este problema lui şi nu este corect să ne facă paranoia. Foarte mulţi oameni de handbal din ţară s-au întrebat cum este posibil ca un antrenor principal la o echipă naţională să vina secund la o echipă de club cu puţin timp înainte de turneul preolimpic. Întâmplarea face ca una dintre adversarele echipei României să fie echipa la care el este antrenor principal. Poate de aici pleacă şi frustrarea acestuia faţă de oamenii din handbalul românesc.

 

4. Acest individ, cu aceste declaraţii, atât faţă de mine şi, în special, faţă de oamenii din handbalul românesc, nu face decât să-şi arate aroganţa şi superioritatea faţă de noi, declarând că el a venit cu intenţii bune şi doreste să educe jucătorii şi oficialii din România.

ADVERTISEMENT

“Minte cu neruşinare cu privire la injurături şi pune la îndoială calitatea oficialilor. Declaraţia dată în presa din Suedia m-a făcut să contactez avocatul pentru a-l acţiona în instanţă”

5. Minte cu neruşinare şi se vede tupeul care se potriveşte sintagmei” hoţii strigă hoţii” şi as dori să se facă o analiză corectă de FRH, având ca element justificativ filmarea televiziunii ce a transmis meciul.

6. Faptul că a stat la discuţii cu jucătoarea de la Vâlcea (n.r Marta Batinovic) şi totodată componentă a echipei naţionale pe care acesta o conduce, în jumătatea noastră de teren până ce eu am intervenit ca aceasta să-şi continue încălzirea, arată educaţia la care face referire.

ADVERTISEMENT

7. Minte cu neruşinare cu privire la injurături şi pune la îndoială calitatea oficialilor, care ar fi oprit meciul în cazul unor jigniri la adresa lor, mai ales că era sala goală şi se auzea absolut totul.

8. Nu am nimic cu Adrian Vasile. Ne-am salutat respectuos, nu am avut nicio problemă şi niciun conflict.

9. Declaraţia dată de “secundul” lui CSM în presa din Suedia, probabil tot la o ora târzie, în care mă calomniază, m-a făcut să contactez avocatul pentru a-l acţiona în instanţă”

Conflictul de la final a izbucnit după un final foarte tensionat de meci. SCM Râmnicu Vâlcea a avut şansa să egaleze, însă arbitrul a fluierat paşi la Liscevic, o decizie controversată în opinia specialiştilor. Confruntarea s-a încheiat 23-22 pentru CSM Bucureşti.

  • 40 de ani are Florentin Pera
  • 2019 este anul în care SCM Râmnicu Vâlcea a oprit dominaţia lui CSM Bucureşti şi a câştigat titlul
ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Loredana Groza , de la patru chifle pe zi la milioane de euro
Loredana Groza , de la patru chifle pe zi la milioane de euro
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română